LeBron James’:"Hicbir Zaman Ayrılmayı Duşunmedim"..
Basketbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- LeBron James’:"Hicbir Zaman Ayrılmayı Duşunmedim"..
-
16-10-2019, 05:39:20Kayıtlı ÜyeLeBron James’:"Hicbir Zaman Ayrılmayı Duşunmedim".. [IMG]http://img343.**************/img343/2120/03hl.jpg[/IMG] Gectiğimiz gunlerde superstar oyuncu LeBron James’i ikna eden Cavaliers, James’ın acıklaması ile rahatladı. Yıldız oyuncu yaptığı acıklamada “ Hicbir zaman Cavs’dan ayrılmayı duşunmedim. Tekrar Cavaliers ile anlaştığım icin heyecanlıyım. Aileme, arkadaşlarım ve taraftarlarım onunde oynamak benim icin mukemmel olacak. Şimdi muhteşem taraftar ile birlikte şampiyonluğu yaşamak istiyorum” dedi. Cleveland Cavaliers Genel Menajeri Danny Ferry ise yaptığı acıklamada “ LeBron ile anlaştığımız icin mutluyuz. Onun buyuk hedefleri olduğunu biliyoruz. Biz de şampiyonluğu hedefliyoruz. Onumuzdeki hafta LeBron ile Leon Rose’da anlaşma imzalayacağız” dedi. LeBron James onumuzdeki sene 5.8 Milyon $ alırken sonraki 5 yıl icin 80 Milyon $’lık anlaşma yapacak. James bu sezon 31.4 sayı, 7 ribaund, 6.6 asist ortalamaları ile mucadele ederken Cavaliers’ı ilk kez play-off’lara taşımıştı. __________________