Starbury gunah cıkardı New York Kinicks'in altın cocuğu Stephon Marbury takımının Vegas'ta duzenlenen yaz ligi maclarını izlerken bir yandan da gecen sezon koc Brown ile yaşadığı polemikten, takımın durumuna, Isiah Thomas'tan kendi kişisel sorunlarıyla ilgili carpıcı acıklamalar yaptı. İşte Starbury'nin acıklamaları: "Isiah'ın koc olmasını daha onceden de istemiştim. Bu benim icin yeni değil. Koc olması hakkında ona rica etmeye alışkınım. 'Neden sen koc olmuyorsun? diye soruyordum. Cunku biliyorum ki o nasıl kocluk yapılacağını biliyor. Onu takımın başında goreceğim artık. Gecen yıl tum sezon boyunca catıştık. Isiah catıştı, ben catıştım, Brown catıştı. Hic kimsenin bu durumdan mutlu olduğunu duşunmuyorum. Durust olmak gerekirse artık gecen yılın bir onemi yok. Cunku gecen yıl tarih oldu. Herkes yıl sonunda gerginlik icindeydi ve herkesin bir amac altında birleştiğini duşunmuyorum. Bu yıl ise farklı bir birliktelik icinde olacağız. Gecen seneki mucadeleci takım eğer hep birlikte aynı yuksek seviyede oyununun ortaya koysaydı istediklerimize ulaşabilirdik. İnsanlar bana neden hic gulumsemiyorsun diye soruyorlar. Ben de asla mutlu olamadım yanıtını veriyorum. Kaybederseniz bu eğlenceli olmaz. Kaybettiğim zaman benim bağırırken topa sahip olduğum gulen halimi arka sayfalarında gosteriyorlar. Ama bu sezon bunlar yaşanmayacak." __________________