Yeni sezona buyuk umutlarla başlayacak olan Chicago Bulls'a bu yaz kadrolarına dahil ettikleri Carlos Boozer'dan kotu haber geldi. Yıldız oyuncunun sağ elinin kırıldığı ve yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalması beklendiği ifade edildi.Cumartesi gunu yani Chicago'nun antrenmanının bulunmadığı bir gunde sakatlanan Boozer durumu şoyle acıkladı "Evimdeydim.Bir bavulun ustune duştum ve sanırım ağırlığımdan oturu bu yuklenme kemiğimi kırdı.Salı gunu rehabilitasyona gireceğim, calışma programım ayarlanacak ve arkadaşlarla birlikte koşulara devam edeceğim.Sakatlığımın en azından preseason'da olması iyi nokta" dedi. Sakatlığın ciddi olduğunu ve bunun icin de kendisinin cok uzgun olduğunu ifade eden yıldız forvet acıklamalarına şoyle son verdi "Kotu hisler icindeyim ancak yerime oynayacak oyunculara sahibiz.Sıkı antrenmanlar yapıyorduk, şimdilik preseason'a hazırlanıyorduk.Ancak ben takımı burada destekleyeceğim.En buyuk amigoları ve kenar kocları olacağım.Sağlıklı bir şekilde donmek icin tedavi surecimi en iyi şekilde kullanacağım." Carlos Boozer NBA'deki 8. yılına girerken gecirdiği sezonlar boyunca toplam 145 mac kacırdı.6 yıl boyunca Utah forması giydi ve burada yaptığı toplamda yaptığı 19.5 sayı ve 11.2 ribaund ortalamalarıyla ligin elit uzunlarından biri oldu. NBATR.Com __________________