Allen, 40 yaşına kadar oynamak istiyor
Basketbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Allen, 40 yaşına kadar oynamak istiyor
-
16-10-2019, 05:28:47Kayıtlı ÜyeNBA takımlarından Boston Celtics'in tecrubeli yıldızı Ray Allen 40 yaşına kadar basketbol oynamak istediğini soyledi. [IMG]http://img52.**************/img52/8347/rayallen142834.jpg[/IMG] NBA takımlarından Boston Celtics'in yıldız oyuncusu Ray Allen 40 yaşına kadar basketbol oynamak istediğini acıkladı. Şu anda 37 yaşında olan yıldız basketbolcu; "Kendimi cok iyi hissediyorum. Harika bir organizasyonla birlikte olduğunuz zaman her şey cok daha kolay ve eğlenceli olabiliyor ve bu benim 40 yaşına kadar oynayabilmem icin buyuk bir şans. Lig tarihinde bunu yapabilen kac oyuncu var bilmiyorum." şeklinde konuştu. Sezon sonunda sozleşmesi bitecek olan Allen, Celtics ile yeni sozleşme imzalayıp, takımda kalmak istediğini sozlerine ekledi. 2007-2008 sezonunda Yoncalar'a katılan yıldız basketbolcu, yeşil-beyazlı forma ile 5. sezonunu geciriyor. 37 yaşındaki Allen, bu sezon cıktığı 6 macta 20 sayı, 2.5 ribaund ve 2.8 asistlik ortalamalar yakalamayı başardı. Sporx __________________