Calışmanızın Boyunuzun Uzamasını Durdurması Hakkında...(Gelişme Cağındakilere)
Basketbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Calışmanızın Boyunuzun Uzamasını Durdurması Hakkında...(Gelişme Cağındakilere)
-
16-10-2019, 04:28:35Kayıtlı ÜyeGecende hastahaneye gittik dizimin rontgenini cektirdik boyum daha uzayacak mı uzamayacak mı diye... Doktora başka bir suru soruda sordum. (Sanırım fizik tedavi bolumu) Ayağımda tıklamalar oluyor diye bana cok hafif bir calışma verdi onun dışında bana ; Calıştıktan sonra uzerinde calıştığın kaslarında uzun sure ağrılar, sızılar hissediyorsan o hareket senin icin uygun değildir ve zararlıdır. dedi. Zararlı derken gelişiminizi olumsuz yonde etkiler.. Boyunuzu...... Ve bir de zararlı olmaması icin hareketlerin zorluğunu cok yavaş yavaş, sabırla arttırmalıyız. Gelişme cağındakilere ben kendi programlarını hazırlamalarını oneririm. Air Alert'ınkileri kullanın biraz azaltarak. onun dışında bildiğiniz, okuduğunuz herşeyden azar azar koyun, koşmaya(istasyon calışması, intiharda deniyor) ve ip atlamaya ağırlık verin.... Kesinlikle yararlı olur... Olur mu olmaz mı diye duşunmek cok boş. Birde konuyu aştım ama son olarak bol bol zıplayın oylesine durupdururken bununda yararı olur. Bunlar kesin şeyler hicbirinden hicbirr kuşkunuz olmasın. Bazı hedefleri olan adamlar zaten coktan bu tip şeyleri BUYUK BİR HIRSLA yapıyorlardır. Sevgileeer saygılaar __________________