11 Ekim Cumartesi gunu saat 11.00’de başlayan Beykoz Spor Kulubu’nun olağanustu kongresi sonunda Zeki Aksu 11. kez başkan secildi. Genel kurul uyelerinin ilgi gosterdiği kongrede kanuni prosedurlerin yerine getirilmesinin ardından yonetim kurulu faaliyet raporu Rafet Şişmanoğlu tarafından okundu. Beykoz Spor Kulubune bağlı branşlar hakkında basketbol branşının ağırlıkta olduğu bir konuşma yapan Şişmanoğlu Beko Basketbol ligine yeniden donuleceğini ifade etti. Raporların goruşulmesi ve muzakerelerin ardından soz alan Başkan Zeki Aksu: “Bir Allah’tan bir de hakemlerden korkarım. Gecen sezon şansız bir şekilde 100. yılımızda Merkez Hakem Kurulu kararı ile Beko Basketbol Liginden duştuk. 10. kez yaptığım başkanlık doneminde ilk kez bir kume duşme hadisesi yaşadım. Allah’tan 100 yılımızda 1. ligde olmayı dilemiştim. Bu gercekleşti. Sonrasında ligden duştuk. Toprağın nadasa bırakılmasının ardından daha guclu verim alınması ya da kesilen sakalın daha gur cıkması gibi biz de kume duştuğumuz yerden Beko Basketbol Ligine daha da guclenmiş bir şekilde geri doneceğimize inanıyorum” dedi. Beykoz Spor Kulubunun yeni yonetim kurulu şu isimlerden oluştu; İsmail Nezih BEYKOZLU, Şadi ŞİŞMANOĞLU, R.Serdar ALEMDAR, Deniz İNAL, Tulin SİNANOĞLU, Seyfullah AĞSAKAL, Rafet ŞİŞMANOĞLU, Selcuk OZGUR, Mustafa ŞAGUL, Haluk SUMER, Cavit GUL, Turgay YAVAŞ, İnci TUNCER, Zafer BAŞ. __________________