Mutlu Aku Selcuk Universitesi Yonetimi’nden Oyunculara Destek
Basketbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Mutlu Aku Selcuk Universitesi Yonetimi’nden Oyunculara Destek
-
16-10-2019, 04:19:52Kayıtlı ÜyeBeko Basketbol Ligi’nin ilk hafta mucadelesinde Antalya Buyukşehir Belediye ile karşı karşıya gelecek olan Mutlu Aku Selcuk Universitesi’nde, yonetim karşılaşmada takımı yalnız bırakmama kararı aldı. Mutlu Aku Selcuk Universitesi Başkanı Dr. Kurşat Turgut başkanlığında toplanan Yonetim Kurulu, ortak olarak aldığı kararda, Antalya Buyukşehir macına hep birlikte gitme kararı aldı. Gercekleştirilen toplantıda ayrıca antrenor Cengiz Karadağ yonetime takımın son durumu ile ilgili bilgiler de verdi. Karadağ, takımın durumunun cok iyi olduğunu ifade ederken, “Takım olarak performansımız ust duzeyde. Ligin ilk macından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu macta Yonetim Kurulumuz da bize jest yaparak Antalya macında bizi yalnız bırakmama kararı aldılar” diye konuştu. Ote yandan Genel Menajer Murat Cetinkaya da Antalya Buyukşehir macının hazırlıklarına tum hızlarıyla devam ettiklerini soylerken, “Takımımıza guveniyoruz. Tum oyuncularımız cok istekliler. Yonetim olarak Antalya’ya tam kadro gideceğiz. Beko Basketbol Ligi’ne galibiyetle başlamak ve takımımızın gucunu gostermek istiyoruz” şeklinde konuştu. __________________