Oner'den Moral Ziyareti
Basketbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Oner'den Moral Ziyareti
-
16-10-2019, 04:19:50Kayıtlı ÜyeKepez Belediye Başkanı ve Kepez Belediyespor Onursal Başkanı Erdal Oner, Beşiktaş Cola Turka macı oncesi basketbol takımının antrenmanı ziyaret ederek, baklava ikram ettiği oyunculara ve teknik heyete moral desteği verdi. Kepez Belediye Başkanı Erdal Oner, bu hafta başlayacak olan Beko Basketbol Ligi macları oncesi Kepez Belediyespor’a moral ziyaretinde bulundu. Kepez Belediyespor’un Onursal Başkanı Oner, Beşiktaş Cola Turka macına hazırlanan kırmızı-mavili takımın antrenmanı izledi. Kepez Belediyespor Yonetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Oner, teknik heyetten ve oyunculardan Beko Basketbol Ligi’ndeki gecen yılki başarının biraz daha yukarıya cıkarılmasını istedi. Teknosa Turkiye Kupası’nda hedefledikleri sonucu gercekleştiremediklerini belirten Oner, “Hedefimize ulaşamadığımız icin uzgunuz. Daha iyi bir sonuc bekliyorduk, olmadı. Talihsizlikler yaşadık. İnşallah, kupanın telafisini ligde gidereceğiz” dedi. Perşembe gunu başlayacak olan Beko Basketbol Ligi’nde, teknik heyetten ve oyunculardan iyi bir sonuc beklediğini ifade eden Başkan Erdal Oner, "Turkiye’nin en buyuk kuluplerinden biri olan Beşiktaş Cola Turka ile ligin ilk macını oynayacağız. Zor bir mac olacak. İlk macımızı kazanarak, lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Ligin ilk 6 haftasında zorlu takımlarla karşılaşacağız. Biz zor maclara hazırlıklı bir kulubuz. Gecmişte bunu gosterdik. Sizlerden ligde başarı bekliyoruz. Kepez Belediyespor Yonetim Kurulu Başkanımız Kadir Alkış’a, Yonetim Kurulumuza, teknik heyetimize, sporcularımıza guvenimiz sonsuz. Kenetlenirsek, ekip calışmasını gercekleştirirsek, başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızdayız. Beko Basketbol Ligi’nde, Allah yolunuzu acık etsin" diye konuştu. Gecen sezon ilk kez cıktıkları Beko basketbol Ligi’nde, spor otoritelerinin Kepez Belediyespor’a, “asansor takım olur” gozuyle baktığını hatırlatan Oner, “Oynadığımız guzel basketbolla ligde kalarak, Anadolu takımının başarısını ortaya koyduk. Basketbola yaptığımız yatırımlarla Beko Basketbol Ligi’nde kalıcı olduğumuzu gosterdik. Akdeniz bolgesinin en buyuğu olan cift salonlu 3 bin 500 kişilik spor salonunuzu hizmete acarak, Turk sporunun salon sıkıntısının cozumune katkı sağladık. Beko Basketbol Ligi’nde, iki Antalya ekibinin bulunması, Antalya’yı basketbol şehri haline getirdi. Hem amator hem de profesyonel olarak yaptığımız yatırımlarla basketbol Antalya’da yeniden canlandı. Bundan dolayı da buyuk bir mutluluk duyuyoruz” ifadesini kullandı. Konuşmasının ardından takımın antrenmanını bir sure izleyen Başkan Erdal Oner, baklava ikram ettiği Kepez Belediyespor Yonetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış’a, teknik heyete ve oyunculara Beko Basketbol Ligi maclarında başarılar diledi. __________________