Turkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Dalaman A.Ş. Pamukkale Universitesi ABD'li Travis Garrison ile sozleşme imzaladı. Pamukkale Universitesi (PAU) Sosyal Tesisleri'nde duzenlenen torenin ilk bolumunde, PAU Basketbol Takımı Dalaman A.Ş. ile sponsorluk anlaşması imzalandı. Sponsorluk anlaşması oncesinde konuşan PAU Rektoru Fazıl Necdet Ardıc, "Bu sezon ligde Dalaman A.Ş. Pamukkale Universitesi olarak mucadele edeceğiz. İnşallah ileriki yıllarda da ismimizle beraber gurur duyacağımız kişi ve sponsorlarla birlikte olmak istiyoruz" dedi. Uzun yıllar Denizlispor'da onemli gorevlerde bulunan Dalaman A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Turgut Dalaman, son 2 yıldır basketbolda iyi calışmalar yaptıklarını belirterek, "2 yıl once PAU Basketbol Takımı'nı kurduk ve bu yıl 2. Lig'e cıktık. Dalaman A.Ş. olarak isim hakkını aldık. Her ne kadar ekonomik kriz yaşansa da Denizlili işadamları ve sanayicilere spor kuluplerine sponsor olarak, spora destek vermelerini istiyorum" dedi. PAU Rektoru Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıc ve Dalaman A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Turgut Dalaman daha sonra sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Torenin ikinci bolumunde ise Dalaman A.Ş. Pamukkale Universitesi Basketbol Takımı'nın ilk yabancı transferi olan ABD'li Travis Garrison'la sozleşme imzalandı. Daha once Guney Kore, İspanya ve Venezuella'da oynayan 24 yaşındaki 2.05 boyundaki Travis Garrison kendisini bir yıllığına Dalaman A.Ş. Pamukkale Universitesi sporcusu yapan imzayı attı. Dalaman A.Ş. Pamukkale Universitesi, Garrison'un yanı sıra, yeni transferleri Uşak Belediyespor'dan Turgay Zeytingoz, Canakkale Belediyespor'dan Gokhan Koroğlu, Karşıya'dan Gurur Baybora ve Duzce Genclikspor'dan Barış Erdoğan ile Orbay Kaya'yı da basına tanıttı. Kaynak : İHA