İbrahim terhis oldu
Basketbol0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- İbrahim terhis oldu
-
16-10-2019, 04:16:31Kayıtlı ÜyeMilli basketbolcu İbrahim Kutluay, vatani gorevini yaptığı Antalya 3. Piyade Er Eğitim Tugayı'ndan terhis oldu Sabah erken saatlerde Topcular'daki birliğinden basketbolcu arkadaşı Guray Kanan ile birlikte cıkan Kutluay, gozden uzak bir mekanda sabah kahvaltısı yaptı. Ardından Antalya Havalimanı'na gelen İbrahim Kutluay, saat 10.30 ucağıyla İstanbul'a uctu. Kutluay, havalimanında DHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Vatani gorevini yapmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını soyleyen unlu basketbolcu, "Gercekten 21 gun boyunca hem yurdun değişik bolgelerinden gelen, hem de başka ulkelerden gelen arkadaşlarımızla cok guzel gunler gecirdik. Beraber yedik, beraber yattık, beraber eğitim yaptık. Gayet guzel bir ortamdı. Bu gurur ve mutlulukla evime donuyorum" dedi. Muhabirin, "Hangi takımda oynamayı duşunuyorsunuz" sorusuna İbrahim Kutluay, "Net olarak bilmiyorum. Onumuzdeki gunlerde hem kulubumle, hem de diğer kuluplerle goruşup, nerede oynayacağım yonunde kesin kararımı vereceğim" yanıtını verdi. Bugunden itibaren kariyerinin bundan sonraki kısmı hakkında net goruşmeler yapacağının da altını cizen İbrahim Kutluay, şoyle dedi: "Şu an ben de net olarak herhangi birşeye karar vermiş değilim. Kafamda bazı planlar var. İlerleyen gunlerde siz de takip edip goreceksiniz." Kutluay'ın, yakın arkadaşlarına ise 2 yıl daha yurt dışında oynamak istediği ve bu konuda kesin kararını bir hafta icinde vereceğini soylediği oğrenildi. 23.07.2008 Kaynak : DHA __________________