"Genclere guvenin"
Basketbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- "Genclere guvenin"
-
16-10-2019, 04:16:00Kayıtlı ÜyeBeko Basketol Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka'nın antrenoru Ayhan Kalyoncu, ''Karşıyaka camiasının ve taraftarlarımızın kadromuzdaki genc oyunculara benim gibi guvenmelerini istiyorum'' dedi. Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı acıklamada, yeni sezon hazırlıkları icin pazartesi gunu takımın toplanacağını, salı gununden itibaren de antrenmanlara başlayacaklarını soyledi. Kalyoncu sozlerini şoyle surdurdu: ''Yeni transferlerimiz Omer Kahyaoğlu, Hakan Koseoğlu'nun dışında gecen seneki kadromuzdan Erhan Yetim ve Valentin Pastal'ın dışında genc arkadaşlarımızla calışmaya başlayacağız. İki ABD'li oyuncu ile anlaşmak uzereyiz. Bu transferler hafta icinde netlik kazanacak. Bu sene genclerle iyi bir basketbol oynamayı duşunuyoruz. Karşıyaka camiasının ve taraftarlarımızın kadromuzdaki genc oyunculara benim gibi guvenmelerini istiyorum. Beko Basketbol Ligi'nin kalitesi tartışılmaz. Pınar Karşıyaka'nın da bu ligde bir misyonu var. Her ne kadar işler zor gozukse de Pınar Karşıyaka, layık olduğu basketbolu ortaya koyacaktır.'' Kalyoncu, 3 hafta boyunca İzmir'de calıştıktan sonra, Bolu'da calışmalarını surdureceklerini belirterek, hazırlık kampında 10-15 mac yapacaklarını sozlerine ekledi. 26.07.2008 Kaynak : AA __________________