Ligin ilk macında 18 Ekim Cumartesi gunu saat 17:00’da Gelişim Koleji’yle karşılacak Beykoz Spor Kulubu’nde yeni yonetim kurulu Beykoz protokulune ziyarette bulundu. İlk olarak Beykoz İlce Kaymakamı Aydın Ergun’u ziyaret eden Beykoz Spor Heyeti, daha sonra Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergul’e makamında konuk oldu. Bu ziyaretlerin ardından Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergul tarafından Beytaş Restoranda Beykoz Basketbol Takımına ve Yonetim Kuruluna bir akşam yemeği verildi. Ziyaretlerde gerek İlce Kaymakamı Ergun’un, gerekse de Belediye Başkanının verdiği desteklerden dolayı muteşekkir olduklarını ifade eden Başkan Aksu “Şanssız bir şekilde duştuğumuz Beko Basketbol Ligine geri doneceğiz. Bu guc bizde var. Ote yandan tarihi Beykoz Spor Kulubu binasının restorasyon calışmalarında belirli bir aşama kaydettik. Beykoz’a bırakacağımız en guzel eserlerden birisi de bu olacak” şeklinde konuştu. Beykoz Kaymakamı Aydın Ergun takımın son durumu konusunda bilgi edinirken kendisinin de macları programı uygun olduğu muddetce izleyeceğini ve destek olacağını soyledi. Beykoz Spor Takım Menajeri Murat Yosmaoğlu ise Beko Basketbol Ligine donecekleri iddiasında bulunurken “Oncelikle ilk 8, sonrasında ilk 4’e kalmak suretiyle hedefimize ulaşacağımızdan eminim” dedi. Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergul ise konuk ettiği Beykoz yonetimine kulup yonetiminde işlerin cok zor olduğunu hatta bir delilik olduğunu soyleyerek “Herkes konuşuyor, herkes yorum yapıyor, ancak taşın altına kimse elini koymuyor. Şahsen ben gerek basketbol, gerekse futbol musabakalarını izlemeye gittiğimde biletimi aldırıyorum. Her Beykozlu ufak bir katkı sunsa, biletini alsa bu kadar sıkıntı yaşanmaz” dedi. Beytaş Restoranda Beykoz Spor yonetimi, teknik idari kadro ve oyunculara bir yemek veren Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergul Beykoz Basketbol Takımını ağırlamaktan mutlu olduğunu soyleyip, ligdeki karşılaşmalarında başarılar diledi. __________________