Tayıncı: Adil Yonetim İstiyoruz
Basketbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Tayıncı: Adil Yonetim İstiyoruz
-
16-10-2019, 04:14:46Kayıtlı ÜyeSamsun Basketbol Kulubu (SBK) Başkanı Huseyin Tayıncı, Galatasaray'ı farklı yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Hakemler arasında renkler ve formanın altında ezilenler oluyor" dedi. Galatasaray karşısında aldıkları 63-49'luk galibiyeti değerlendiren Tayıncı, 7 oyuncusu milli takımda oynayan Galatasaray'ı farklı yenmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Galatasaray'ın aldığı mağlubiyete inanamadığını da kaydeden Tayıncı, galibiyetin oyuncuların alın teri ve yonetimin başarısının eseri olduğunu soyledi. Mac sırasında hakemin kasti faul verdiğini de ileri suren Tayıncı, hakemi eleştirerek "Yanlış karar 2 sayımıza mal oldu. Bu goruntulerde de var. Hakemin yanlış kararı yuzunden kaybettiğimiz puan, skoru etkileseydi kesin itiraz edecektik. 1. Lig'de ilk macımızı oynuyoruz, hakemlerden yana sıkıntı yaşadık. Adil yonetim istiyoruz. Galatasaray'ın ismi cok buyuk, o formanın, rengin altında ezilen hakemler olabiliyor. Macta da bunu biraz gosterdiler ama sonradan duzelttiler" diye konuştu. Buyuk mucadeleler sonucu 1. Lig'e cıktıklarını ama daha sponsor bile bulamadıklarını dile getiren Tayıncı, "Ligde tum takımların sponsoru var. Ama bizim caldığımız kapıların hepsi yuzumuze kapanıyor. Kimse destek cıkmak istemiyor, bunu da anlamıyoruz. O kadar mucadelenin sonunda Galatasaray'ı yenecek duruma geliyoruz, ama bize el uzatan yok. Sahanın ortasına dahi reklam alamıyoruz" dedi. Tayıncı, daha cok başarılara imza atacaklarını da belirterek, cuma gunu Beşiktaş karşısında oynayacakları karşılaşmadan da galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını kaydetti. __________________