Cuneyt Almanya'da goz bebeği Alman Birinci Bolgesel Basketbol Ligi'nin başarılı oyuncusu Cuneyt Ungor, televizyon sunucusu ablası Nazan Eckes'in medya dunyasındaki başarısını spor alanında surduruyor. Bergheim Bandits takımında basketbol oynayan Turk kokenli Alman vatandaşı 25 yaşındaki Cuneyt Ungor, basketbol meraklılarının da goz bebeği. Bergheim Bantist takımınında dort Amerikalı basketbolcu ile ilk beşi oluşturan Cuneyt Ungor, kendisini transfer etmek isteyen diğer Alman basketbol takımlarını da peşinden koşturuyor. 10 yaşında Leverkusen'in genc takımında basketbol oynamaya başlayan Cuneyt,sozlerini şoyle surdurdu: "2006 yılında ikinci ligden birinci lige transfer oldum. Birinci ligdeki bu ikinci yılımda 5 takımdan transfer teklifi aldım ama tercihimi Bergheim Bandits'den yana kullandım. Takımda 4 Amerikalı arasında kaldım ve başarılı maclar cıkarıyoruz. Takımın skorunun yuzde 95'lik kısmını Amerikalı takım arkadaşlarımla birlikte ben ustleniyorum. Basketbolu cok seviyorum ve taraftarlarımız da beni seviyor. İleride daha fazla calışıp daha buyuk başarılara imza atmak istiyorum. Bu konuda kendime cok guveniyorum." Alman televizyonlarının sevilen sunucu Nazan Eckes'in kardeşi olduğu icin de ayrı bir gurur yaşadığını belirten Cuneyt Ungor, "Ablamı cok seviyorum ve onunla gurur duyuyorum" diye konuştu. Geleceğin basketbol yıldızlarından biri olarak gorulen genc yetenek 1 metre 87 santim boyunda ve 82 kilo __________________