Dedehayır, yaptığı acıklamada, final serisinde iyi bir mucadele ortaya koyduklarını ifade ederek, ''Soyleyecek fazla bir şey yok, kızlarımız alınlarının akıyla sonuna kadar mucadele ettiler. Hepsini kutluyorum. Şampiyon olduğu icin Fenerbahce'yi de tebrik ediyorum. Bu sezon sakatlıklardan dolayı cok sıkıntı cektik. Ozellikle play-offlar oncesi sakatlanan Anderson ve Şebnem'in eksikliği bizi olumsuz etkiledi. Ama biz her şeye rağmen son maca kadar iyi mucadelemizi verdik'' diye konuştu. Ahmet Dedehayır, Fenerbahceli taraftarların karşılaşma boyuncu kendilerine ve oyuncularına kufurlu tezahuratta bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti: ''Mac icinde olan olaylar basketbol adına cok uzucu. Ozellikle oyuncumuz Esra'ya 40 dakika boyunca koro halinde kufur edilmesi utanc verici. Bundan onceki macta Fenerbahce Kulubu yoneticisi Murat Ozaydınlı geldi yanımızda macı izledi. Taraftarımızın kendisine yonelik kufurlu tezahuratlarını engelledim ve onları sakinleştirdim. Ama dun akşam macın başından sonuna kadar yarım metre mesafeden bize her turlu kufur edilmesine rağmen Fenerbahce Kulubu yoneticileri bunu engellemedi. Hatta Fenerbahce Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım yanımıza geldi ve bizim stadımızda kendisine kufur edildiğini belirterek, yapacak bir şeyinin olmadığını soyledi. Seyirciyi tahrik etmememizi soyledi.'' Dedehayır, macın oynandığı Caferağa Spor Salonu'nun atmosferinin cok boğucu olduğunu ve karşılaşma oynanmaya musait olmadığını da dile getirdi. __________________