[MG]http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/a1637701c29a417ac2257293003ac9b3/e8512c992fd48c00c22575fa002bfd83/BS_Blob/0.38E?OpenElement&FieldElemFormat=jpg[/IMG] Turk Basketbolu’nun son yıllarda yetiştirdiği en buyuk yeteneklerden biri olan Enes Kanter’in kardeşi Kerem Kanter, Yozgat’ta Yıldız B Milli Takım aday kadrosu ile birlikte calışıyor. Altyapı Turkiye şampiyonalarında bircok kez altın madalyaya ulaşan ve cok sayıda kişisel odulunde sahibi olan genc oyuncu Enes Kanter, Fenerbahce Ulker forması ile kariyerini surdururken, kardeşi Kerem Kanter de ağabeyini takip ediyor. 2006 yılında Fenerbahce Ulker minik takımında basketbola başlayan Kerem, bu yıl Turkiye Basketbol Federasyonu’nun 8 bolgede gercekleştirdiği taramalar sonucunda belirlenen 94 oyuncu arasına girmeyi başardı ve Yozgat’ta gercekleştirilen kampa davet edildi. Kamp sırasında konuştuğumuz Kerem, ağabeyini ornek aldığını ifade ederken, “Onun başarıları ile gurur duyuyorum. Evdeki madalyaların ve odullerin sayısı her gecen gun artıyor. Bu da ağabeyimin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu ve olacağını ispatlıyor. Her gelen odulu ve madalyayı evde buyuk bir coşku ile kutluyoruz. Umarım bende onun gittiği yolda aynı başarılı grafiği sergileyerek ilerleyebilirim” diyor. Aralarında sadece 3 yaş fark olduğunu vurgulayan Kerem, “Ağabeyimle yaş farkımız fazla değil. Belki gelecekte aynı takımda forma giyeriz. Bunun hayalini kurmak bile cok guzel. Ben de onun gibi pivot oynuyorum. Aynı takımda oynama şansımız olursa cok tatlı bir rekabet ortamı doğabilir. Bu durumda annemle babamın işi cok zorlaşır” diyerek gelecek hayallerinin bir parcasını da bizlerle paylaşıyor. “Ağabeyimi izlerken gercekten cok heyecanlanıyorum ve mutlu oluyorum. En cok da yaptığı smaclar beni etkiliyor” cumlesi ile sozlerini noktalayan Kerem, ağabeyine olan hayranlığını da gizlemiyor. bs __________________