Antalya Buyukşehir Belediyespor Basketbol Menajeri Doğan Hakyemez, gecen hafta yapılan Beşiktaş Cola Turka macından sonra basın toplantısı sırasında yaşanan olayların uzuntu verici olduğunu bildirdi. Doğan Hakyemez, gecen hafta yapılan Antalya Buyukşehir Belediyespor-Beşiktaş Cola Turka basketbol macının ardından basın toplantısı sırasında yaşanan olaylara ilişkin acıklama yaptı. Hakyemez, yazılı acıklamasında, olayla ilgili şunları kaydetti: ''Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin hakkımdaki acıklamalarını şaşkınlık icinde okudum. Mactan sonra yapılan basın toplantısı sırasında yaşanan olaylar uzuntu vericidir. Turkiye Basketbol Federasyonu tarafından acıklanan yonetmelikler icinde yer alan 77. Madde, mac sonrası basın toplantısı başlıklı maddenin ikinci fıkrasında (basın toplantısının organizasyonu ev sahibine aittir) ifadesine karşılık, Antalya TSYD Temsilcisi İbrahim Okumamış, basın toplantısını kendi yonlendirmek isteyince tarafımdan ikaz edildi. Ancak İbrahim Okumamış, menajerimiz Erdal Ozbıyık'ın basın toplantısına lig komiseri Banu Ozgur tarafından alınmadığını soyleyerek herkesi yanıltmıştır. Bu kısıtlamanın kendisi tarafından yapıldığı ortaya cıkınca da benimle munakaşa etmiştir. Kuralları bilmeyen, herkese ayrı bir soylemde bulunarak gazetecilik etiğine sığmayan davranışlarda bulunan İbrahim Okumamış'ın bu davranışına karşın, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin benim hakkımda boyle bir acıklama yapmasını tum spor camiasının dikkatine sunuyorum.'' __________________