Barış Ermiş'e canlı yayın surprizi!
Basketbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Barış Ermiş'e canlı yayın surprizi!
-
16-10-2019, 03:57:16Kayıtlı ÜyePınar Karşıyaka'nın sezon başında Turk Telekom’dan transfer ettiği başarılı oyun kurucu Barış Ermiş, 23. yaşgununu canlı yayında kutladı. İzmir’de 13 yıldır basketbolun nabzını tutan Smac’ta Ali Ergocmez ve Ediz Baksı’nın konuğu olan Ermiş, Yeni Asır TV’deki pastalı kutlamada oldukca heyecanlandı. İlk kez TV’de canlı yayına cıktığını belirten genc basketbolcu, “Programda bir de doğum gunu surpriziyle karşılaşınca şaşırdım. Birkez daha İzmir ve Karşıyaka’ya gelmekle ne kadar doğru bir adım attığımı anladım. Bu aile ortamında başarılı olmamak mumkun değil" dedi. HEDEFİ AVRUPA Barış Ermiş, hedefinin ileriki donemlerde İspanya veya İtalya’da basketbol oynamak olduğunu belirterek, “Efes Pilsen ve Telekom gibi cok buyuk takımlarda forma giydim. Şimdi ise Pınar Karşıyaka’da en onemli sezonumu geciriyorum. Bir aksilik olmazsa, basketbol kariyerimi birkac sezon daha yeşil-kırmızılı kulupte surdurmek amacındayım. Uzun vadede ise kalbimde Avrupa var. Cok calışıp, eksiklerimi giderip, hedefe varacağım” ifadesini kullandı. UC ZORLU VİRAJ Pınar Karşıyaka’da onemli bir gorev ustlendiğini soyleyen Barış Ermiş, cumartesi gunku Alpella ve gelecek haftaki TED deplasmanlarından galibiyetle donup, İzmir’deki Beşiktaş macını kazanmaları halinde Play-Off’u garantileyeceklerini de soyledi. Ermiş, “Fenerbahce, Telekom ve G.Saray İzmir’e gelecek. Sahamızda seyirci desteğiyle bu macları kazanıp, zirvede kendimize yer de bulabiliriz. Takımımızda bu potansiyel var. Hosley, Neal, Marshall, Asım ve genc oyuncular hepimiz başarıya inandık” şeklinde konuştu. KANDEMİR UMUTLU Canlı yayına telefonla bağlanıp, Barış Ermiş’in yaşgununu kutlayan Antrenor Ahmet Kandemir, takımının form ve uyum konusunda ust duzeyde olduğunu belirterek, “Ben aldığım ceza nedeniyle daha iki macta tribunde olacağım. Takımla birlikte sahada bulunmamak beni uzuyor. Ancak yardımcım Ziya Uyanık ile bu periyodu da kayıpsız atlacağımız inancındayım. Pınar Karşıyaka her anlamda bu lige cok yakışıyor” dedi. __________________