!!!*Kaya:"Yenilgiyi Hazmedemiyorum."*!!!
Basketbol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- !!!*Kaya:"Yenilgiyi Hazmedemiyorum."*!!!
-
16-10-2019, 03:49:42Kayıtlı ÜyeMac sonrası basına acıklama yapan milli basketbolcu, ''Son şansımızı da yitirdik. Bu şekilde mac kaybetmemeliydik. Oyunun kontrolu bizdeydi. Bu kadar farklı birinci ve ikinci yarı olmamalıydı'' diye konuştu. Cok uzgun olduğunu ifade eden Kaya, turnuvada alınan kotu sonuclarla ilgili olarak, hic bir basketbolcunun bu sonucları hak edecek kalitede olmadığına inandığını soyledi. Antrenor Bogdan Tanjevic ile ilgili bir soruya ise Kaya, ''Bu konuda konuşmak benim işim değil. Herkes televizyondan macı gorup kendi kararını verebiliyor'' diye yanıt verdi. Hidayet Turkoğlu da iyi başladıkları macı kazanmaları gerektiğini belirterek, ''Her iki takım icinde iyi bir mac olduğunu duşunuyorum. Biz daha iyisini yapmaya calıştık. Fakat sonucta kazananlar onlar oldu'' dedi. Antrenor Tanjevic de ''Buyuk olasılıkla en iyi macımız oldu. Ama Bulleri'nin oyunu, oyun kapasitesi bizim sistemimizi bozdu. Rakibimizi tebrik etmekten başka bir şey yapamam'' diye konuştu. __________________