Gectiğimiz sezon 5 antrenorun katılı ile ilki gercekleştirilen Staj Uygulaması Projesi’nin ikincisi gectiğimiz gunlerde tamamlandı. TBF Eğitim Kurulu Uyesi Cem Cağal sorumluluğunda gercekleştirilen proje bu yıl 14 antrenor katılımı ile 4 kulupte gercekleştirildi. Staj Uygulamaları Projesi’nin TBF Eğitim Kurulu’nun antrenor eğitimi programı icerisinde yer alan en onemli uygulamalarından biri olduğuna değinen Cem Cağal, “Gecen yıl 5, bu yıl ise 14 antrenor arkadaşımız bu projeye katılma şansını elde etti. Onumuzdeki sezonlarda bu projeyi daha geniş katılımlarla devam ettirmek istiyoruz. Ozellikle altyapıya onem veren kuluplerimizin Anadolu’da gorev yapan genc antrenorlerimize bu proje ile kucak acmaları, onların eğitimcilik vizyonlarına cok buyuk katkı sağlamaktadır. Bu uygulamayla aynı zamanda basketbol ailesi icinde giderek gelişen cok ciddi bir entegrasyon sağlanacaktır. Cok buyuk hassasiyet gosterip bizleri yonlendiren TBF Eğitim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yaşar Sevim’e, bu projeye katkı veren ve verecek olan tum kuluplerimize bir basketbol adamı olarak teşekkur ediyorum” dedi. __________________