!!!*Hidayet Tum Takımla Gurur Duyuyor*!!![Basketbol Timi]
Basketbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- !!!*Hidayet Tum Takımla Gurur Duyuyor*!!![Basketbol Timi]
-
16-10-2019, 03:48:45Kayıtlı ÜyeMilli basketbolcu Hidayet Turkoğlu, kendi web sitesinin tanıtım toplantısında, Avrupa Şampiyonası’nda talihsiz bir turnuva gecirdiklerini belirtirken, tum takım arkadaşları ile gurur duyduğunu soyledi. Kendisine ait resmi internet sitesinin tanıtımını yapmak icin Taksim Nippon Hotel'de bir toplantı duzenleyen Hidayet Turkoğlu, burada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. İspanya'daki Avrupa Şampiyonası sırasında calışmalara takım otobusuyle değil, ozel arabasıyla gittiği şeklinde bazı haberlerin cıktığının hatırlatılması uzerine Hidayet, “Bize zarar vermeye calışan bir takım insanlar var diye duşunuyorum. Cunku biz kampın başından beri milli takım ile birlik icinde hareket etmiş insanlarız. Hep takım icinde, bir butun olarak hareket ettik. O tur haberlerin nasıl ve neden cıktığını inanın bilmiyorum ama doğruluk payı olmadığı icin kafamıza takmadık ve umursamadık. Herkes bizi goruyordu orada. Bunlar turnuva boyunca yapılan cirkin haberler diye duşunuyorum” dedi. Kendisini turnuvaya en iyi şekilde hazırladığını anlatan Hidayet, bunu sahada sergilediği performansla herkese gosterdiğine inandığını da belirtti. Avrupa Şampiyonası'nda basın mensuplarıyla aralarına bir donem mesafe koydukları şeklinde bir soruya, “Tavır demeyelim. Haberlerin doğruluk payı olmadığı icin cevap verme durumum yoktu. Oyle bir şey yoktu” diye yanıt veren Hidayet, “Adı uzerinde yalan haberdi. Basından hicbir arkadaşıma konuşmamazlık yapmadım. Birilerini kırdıysam da ozur dilerim. Bunun kasti bir amacı yoktu. O anki havadan olsa gerek. Talihsiz bir turnuva gecirdik. Moraller takım olarak iyi değildi. Zaman zaman atladığımız insanlar olmuştur. Bilinsin ki, kasıtlı değildi. O havanın getirdiği moral bozukluğundan olsa gerek” şeklinde yanıt verdi. İspanya'da mac başına en iyi ucuncu sayı ortalamasına sahip oyuncu olmasıyla ilgili bir soru uzerine milli basketbolcu, “Kendi acımdan mutluyum diyemem. Sonucta 50-60 sayı da atsan takım olarak bir yerlere gelemediğin icin senin de başarın etkili olmayacak ama ben kendimi kafa olarak, fizik olarak milli takıma hazırlayıp verebileceğim en iyi şekilde verdiğim icin mutluyum. Tekrar bu formayı giyip hizmet verdiğim icin mutluyum” diye konuştu. “TUM TAKIM ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM” Hidayet Turkoğlu, Avrupa Şampiyonası ile ilgili değerlendirmesinde ise “Takım olarak belki talihsiz bir turnuva gecirdik. Şanssızlıklar nedeniyle maclar kaybettiğimiz de oldu. Uzuntuluyuz. Butun takım arkadaşlarımla sonuna kadar gurur duyuyorum. Onlarla 1 yılın ardından yeniden aynı ortamda bulunup, aynı havayı teneffus ettiğim icin mutluyum. İnanıyorum ki, onumuzdeki yıllarda bunun tedbiri alınacak ve daha hazır, daha iyi bir milli takım gorecektir tum Turk halkı. Herkes bilsin, butun takım arkadaşlarım macları kazanmak icin sahaya cıktı ve sonuna kadar mucadele etti. Genelinde mucadele olarak iyiydik ama hucum olarak belki talihsiz zamanlarımız oldu. İnanıyorum ki gelecek yıllarda daha değişik bir milli takımı herkes gorecektir” şeklinde konuştu. Avrupa Şampiyonası'nda yaşanan 1 numara sıkıntısı ve Kerem Tunceri'nin kadroya alınmaması konusunun sorulması uzerine ise Hidayet, “Kerem benim cok iyi arkadaşım ama bu kadroyu kuran bir insan var ve hepimiz ona saygı duymak zorundaydık. Karar verdi ve bu kadroyla turnuvaya gitmek istedi. Cunku 2006 Dunya Şampiyonası'nda iyi performans sergileyen gencler vardı, onlarla devam etmek istedi. Şu an bir şeyi tartışamayız. Başarısız olduğumuz icin bazı şeyler daha cok on plana cıkıyor ama başarılı olsaydık daha farklı konuşulacaktı” dedi. Hidayet Turkoğlu, kendi resmi internet sitesinin tanıtımını yaptı. “www.hedo79.com” web adresi uzerinden hizmet verecek sitenin kendisi icin buyuk onem taşıdığını soyleyen Hidayet, geniş iceriği bulunan siteye sevenlerinin buyuk ilgi gostermesini beklendiğini kaydetti. İnternet sitesinin tam olarak 1 hafta icinde faaliyete gececeği vurgulanırken, Hidayet'in yarın ABD'ye donecek olması nedeniyle tanıtımın one alındığı ifade edildi. __________________