!!!*Hido:"Serkan, Kerem ve Huseyin'i Alırdım."*!!![Basketbol Timi]
Basketbol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- !!!*Hido:"Serkan, Kerem ve Huseyin'i Alırdım."*!!![Basketbol Timi]
-
16-10-2019, 03:48:43Kayıtlı Üyeİspanya'da duzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda başarılı bir performans gostererek sayı krallığında ucuncu sırayı alan Hidayet Turkoğlu, dun sabah eşi Banu Hanım ile 13:30'da ABD'ye uctu.Hido:"Bu turnuvaya hem fizik, hem de beyin olarak cok iyi hazırlanmıştım. Nasıl oynadığımı ve kac sayı attığımı Turk halkı gordu. Kişisel olarak beklentilere yanıt verdiğime inanıyorum. Ancak bazı kesimlerin bunu gormemelerine bir anlam veremiyorum. Yine de takım halindeki başarısızlık her Turk gibi beni de uzdu" diye konuştu. Turkoğlu, kadroya alınmamaları eleştirilen basketbolcular icinse "Kerem Tunceri, Serkan Erdoğan ve Huseyin Beşok, gecen yıl Avrupa'da cok başarılı oldular. Eğer ben coach olsaydım, her ucunu de faydalı olacaklarına inandığım icin Milli Takım'a kesinlikle alırdım. Ama şu anda takımın başında Tanjevic var. Onun kararına da saygı duymamız gerekiyor" yorumunu yaptı. Turkoğlu, 2009 Avrupa Şampiyonası ile 2010'da Turkiye'de yapılacak Dunya Şampiyonası'nda kadroya cağrılırsa seve seve geleceğini sozlerine ekledi. SABAH / FEHMİ OZGULER __________________