Minnesota oyuncuları acılışta!
Basketbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Minnesota oyuncuları acılışta!
-
16-10-2019, 03:48:22Kayıtlı ÜyeNBA Europe Live Tour 2007" kapsamında kamp calışmaları ve Efes Pilsen ile hazırlık macı yapmak uzere İstanbul'da bulunan NBA Ligi takımlarından Minnesota Timberwolveslı oyuncular, basketbol sahasının acılışına katıldı. Minnesota Timberwolves oyuncularından Theo Ratliff ve Ryan Gomes, asistan koc Fred Hoiberg ile eski NBA oyuncusu BJ Armstrong, Turkiye Eğitim Gonulleri Vakfı (TEGV) ve adidas yetkilileriyle birlikte, Fındıkzade Eğitim Parkı'nda yenilenen basketbol sahasının acılışına katılarak, oğrencilerle bir araya geldi. NBA Cares ve Adidas işbirliğiyle yenilenen basketbol sahasının acılışında konuşan BJ Armstrong, NBA Europe Live Tour 2007 kapsamında İstanbul'da bulunduklarını belirterek, "Burada bulunmaktan memnunum. Bu sahayı yenileyen NBA ve Adidas'a teşekkur ediyorum" dedi. Oyunculardan Ryan Gomes de yepyeni bir sahada basketbol oynamanın keyfini genclik yıllarından bildiğini kaydederek, "Umarım bu basketbol sahasını kullanmaktan zevk alırsınız. Hayallerinize ulaşmak icin zorlu bir calışma gerekir" diye konuştu. Acılışta, konuşmaların ardından Gomes, Ratliff, Amstrong ve Hoiberg, yeni sahada atış, top surme ve pas verme gibi oyunun temel kurallarıyla ilgili, oğrenciler icin kısa bir basketbol eğitimi verdi. Acılışa, Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı Genel Muduru Nurdan Şahin, adidas Turkiye Pazarlama Muduru Muge Celebiloğlu Acar ve cok sayıda oğrenci katıldı. NBA oyuncularına buyuk ilgi gosteren oğrenciler, programın sonunda hep birlikte fotoğraf cektirdiler. __________________