Esselamu Aleykum ve rahmetullahu ve berekatuhu
Ben 16 yaşındayım.Tabi bu işlerde yaşın onemi yok. Bana 5-6 hafta once bir bilinc geldi ibadetlerimi duzeltmeye calıştım. Dunya hayatını bırakmaya calıştım hala deniyorum. ama o gunden bu yana cok fark var sanki imanım azalmış gibi Allahu Teala'dan hep veli bir kul ve kotulukten kacan şeytana uymayan bir kul olmayı istiyorum. İnşallahuteala sizler de hayırlı veli insanlar olursunuz. ama o gunden bu yana biraz hadis oğrendim dua ezberledim. ama gittikce o icimdeki isteğin azaldığını goruyorum. ama vakit namazlarını kılarken icimde istememek yok. yani birşey bana kıldırıyor. icimden duşunuyorum "kıl gunah işleme zaten cok gunahkarsın Allah'tan af dile" ama bu aralar imanımın mı desem icimdeki isteğin mi desem azaldığını duşunuyorum. bunun gitmemesi icin de devamlı islami bilgilerimi arttırmaya calışıyorum.
bu gariplik nedir? Neden namaz kılarken ağlayamıyorum? Kalbim o kadar kirli mi? Allah'tan korkanlar ağlıyorlar ben niye ağlayamıyorum ne yapmalıyım. Şu an kendimi bir hayvan gibi hissediyorum sadece yiyen icen uyuyan bir hayvan gibiyim. her yaptığım boşa.
ne yapmalıyım oğutler tavsiyeler verebilirmisiniz?
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Bilgiler
- imanım eksiliyor mu? yardım edin