"Turkiye guclu bir takıma sahip"
Basketbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- "Turkiye guclu bir takıma sahip"
-
16-10-2019, 03:40:10Kayıtlı ÜyeAlain Ekra, gelecek yıl Turkiye'de duzenlenecek 2010 FIBA Dunya Şampiyonası'nın başlaması icin sabırsızlandığını soyledi. 13/12/09 18:19 Cırağan Palace Kempinski Otel'de gercekleştirilen Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) Yonetim Kurulu toplantısında Basketbol Federasyonu'na acıklamalarda bulunan Ekra, ''2010 FIBA Dunya Şampiyonası'nın cok cok iyi olacağını duşunuyorum. Burada biz de şampiyona ile ilgili bircok konuda goruşmeler yapıyoruz. Hazırlıkların cok iyi devam ettiğine eminim. Basketbol Federasyonu'nun daha once yapmış olduğu organizasyonları da goz onune aldığımızda, 2010 FIBA Dunya Şampiyonası'nın da sorunsuz olarak gececeğine eminim. Turkiye cok guzel bir ulke. Onumuzdeki yıl burada muhteşem bir organizasyon yaşayacağımızdan şuphem yok'' diye konuştu. A Milli Basketbol Takımı'nı cok yakından tanımadığını anlatan Ekra, ''Turk Milli Takımı'nı cok yakından tanıdığımı soyleyemem, ancak şunu soyleyebilirim ki, FIBA'nın Avrupa bolgesinde mucadele edebilmek hic kolay değil. Avrupa Şampiyonaları'nda yer alan ve mucadele eden her takımın guclu olması gerektiğini biliyorum. Turkiye de guclu bir takıma sahip. En azından bunu soyleyebilirim'' değerlendirmesinde bulundu. http://www.htspor.com/Basketbol/spor...ima-sahip.aspx __________________