15 takımda bulunan tek bayan basketbolcusu Bu yıl 10. kez duzenlenen turnuvaya 15 takım katıldı. Erkeklerin mucadele ettiği takımlar arasında tek bayan sporcu olan Abant İzzet Baysal Universitesi Beden Eğitimi ve Yuksek Okulu Oğretim Gorevlisi Yeşer Eskicioğlu dikkat cekti. Turnuvanın ikinci macına Abant İzzet Baysal Universitesi ile Bolu İnşaat Muhendisleri ve Mimarlar Odası karşılaştı. Karşılaşma oncesinde acıklama yapan Eskicioğlu, voleybol turnuvalarında da karma oynandığını ifade ederek, ''Basketbol daha mucadele gerektiren bir spor olduğu icin pek tercih edilmiyor. Arkadaşlarım beni de takıma almak istedi. Bende kabul ettim. İyi bir takım olduk ve iddialı bir takımız'' dedi. -''EŞİ RAKİBİ OLDU'' Abant İzzet Baysal Universitesi Beden Eğitimi ve Yuksek Okulu Oğretim Gorevlisi Yeşer Eskicioğlu'nun eşi Aytac Eskicioğlu, Bolu İnşaat Muhendisleri ve Mimarlar Odası takımının oyuncusu oldu. Oynanan karşılaşmayı Abant İzzet Baysal Universitesi 61-55 kazandı. Mac esnasında Yeşer Eskicioğlu'nun kıyasıya mucadele ederek attığı basketler izleyenler tarafından buyuk beğeni kazandı. Maca cıkmadan once eşi ile iddiaya girdiklerini belirten Aytac Eskicioğlu, yenilenin evde akşam yemeği yapacağını soyledi. ajansspor __________________