Finalspor Seminere Katıldı
Basketbol0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Finalspor Seminere Katıldı
-
16-10-2019, 03:38:50Kayıtlı ÜyeErkekler İkinci Ligi’nde gectiğimiz hafta sonunda Gelişim Koleji’ni yenerek moral depolayan Finalspor, iki gunluk bir seminere katıldı. Gecen sene EBBL finalleri oncesinde psikoloji profesoru Doğan Cuceloğlu ve Yonetim Danışmanı Yavuz Durmuş ile birlikte olan Finalspor, bu sezon da 30-31 Ocak 2010 tarihleri arasında aynı ikili ile bir seminere katıldı. Genel Menajer Uğur Ozmen, ilk yarının sonlarına doğru, hastalıklar, sakatlıklar, konsantre bozukluğu, kotu performans gibi nedenlerle bir iniş yaşadıklarını ifade ederek, “Takıma ilave edilen 2 yeni transferin ardından hastalarımızın ve sakatlarımızın iyileşmesi ile 4 macta 3 galibiyet alarak ikinci yarıya iyi bir başlangıc yaptık. Mental olarak onumuzdeki maclara ve play-off’a daha iyi hazır olabilmek icin konusunda uzman olan ve Final Eğitim Kurumları’nın da danışmanı olan Profesor Doğan Cuceloğlu ve Yonetim Danışmanı Yavuz Durmuş ile 2 gunluk bir seminer programladık. Bize bu yoğun doneminde vakit ayıran Doğan Hoca ve Yavuz Bey’e ayrıca dinlenmek, aileleri ile birlikte olmak yerine 2 gunlerini bize ayıran sporcularıma ve teknik kadroma teşekkur ediyorum” dedi. http://www.basketbolhaber.com/erkekl...e-katildi.html __________________