Kepez Belediyespor Kulubu Yonetim Kurulu Başkanı Mustafa Erkin Demir, cumartesi gunu kendi evinde karşılaşacağı Pınar Karşıyaka macında Antalyalıların salonu dolduracaklarına olan inancını dile getirdi. Antalya'nın Beko Basketbol Ligi'ndeki temsilcilerinden Kepez Belediyespor Kulubu Yonetim Kurulu Başkanı Mustafa Erkin Demir, ligin 18'inci haftasında Kepez Arena'da karşılaşacağı Pınar Karşıyaka macı oncesi Antalyalılar'dan destek istedi. Mustafa Erkin Demir, ligde aldıkları yenilgiler yuzunden uzgun olduklarını belirterek, Pınar Karşıyaka macını kazanarak cıkışa gecmek istediklerini soyledi. Pınar Karşıyaka'nın ligin kaliteli ve koklu kuluplerinden biri olduğunu ve kadrosunda yetenekli oyuncular bulunduğunu vurgulayan Demir, ''Kendi evimizde seyircimizi cok uzduk. Ama bu macta seyircimizin yuzunu guldurmek istiyoruz. Sezon hedeflerimizden uzaklaştık ve şansız yenilgiler aldık. Artık olumsuzlukları geride bıraktık'' dedi. Demir, alınan yenilgilere rağmen kendilerini yalnız bırakmayan seyircilere teşekkur ederek, ''Verdikleri destekle bize guc verdiler. Onları cok uzduk. Ama biz bir aileyiz. Sorunlarımızı birlikte aşacağız. Bizim icin final macı olan Pınar Karşıyaka macında Antalyalıların salonu dolduracağına inanıyorum. Seyircimizden alacağımız destekle, gucle Pınar Karşıyaka macını alacağız'' diye konuştu. 04.02.2010
Kaynak : AA