Turkiye Kupası İcin Geri Sayım Başladı
Basketbol0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- Turkiye Kupası İcin Geri Sayım Başladı
-
16-10-2019, 03:38:09Kayıtlı ÜyeYarın Adana Yureğir Spor Salonu’nda start alacak olan Teknosa Turkiye Kupası icin geri sayım başladı. Kupada yer alacak tum takımlar bugun Adana Yureğir Spor Salonu’nda son antrenmanlarını yaptılar. Kupada mucadele edecek olan takımlar, yarın sabah saatlerinde şut antrenmanı yaparak mac saatini bekleyecekler. Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Nihat Mala, Teknosa Turkiye Kupası’nı kazanarak Adana’dan ayrılmak istediklerini soylerken, “Oncelikle bu turnuvada hicbir sakatlık cıkmamasını diliyorum. Butun takımların şansları eşit. Biz ilk gun Mersin Buyukşehir Belediyesi ile karşılaşacağız. İki takımın da ligdeki durumuna baktığımızda biz daha iyi gozukebiliriz. Ancak ortada bir mac olacak. Bu zorlu mucadeleyi kazanıp turnuva sonunda da kupayı muzemize goturmek istiyoruz” dedi. Mersin Buyukşehir Belediyesi Yoneticisi Mehmet Ozcan, Teknosa Turkiye Kupası’nda olmalarının kendileri icin gurur verici olduğunu belirtirken, “Bu turnuvada mucadele edecek olmamız bizim icin cok onemli. Takımımız ligde kotu gunler geciriyor ve bulunduğumuz konumun bizim icin yeterli olmadığı goruşunde birleşiyoruz. Yeni hocamızla yeni bir heyecan geldi. Pınar Karşıyaka macında bir surpriz gercekleştireceğimize inanıyoruz” diye konuştu. Mersin Buyukşehir Belediyesi Antrenoru Mete Babaoğlu, “Beko Basketbol Ligi’nde diğer takımlara gore daha zorlu gunler geciriyoruz. Ama geride kalan iki hafta sonrasında tempomuzu yukselttik ve ilerleyen gunlerde daha da iyi olacağız. Herşeyden once sakatlık olmayan bir turnuva gecmesini diliyorum. Ama ortak fikir, eleme macları olacağı icin kimin gulen taraf olacağının belli olmaması. Biz iyi başlamak istiyoruz” dedi. Beşiktaş Cola Turka Takım Menajeri Murat Murtezoğlu, “Oncelikle Tenkosa Turkiye Kupası’nın centilmence gecmesini diliyorum. Cok cekişmeli maclar olacağına inanıyorum. Basketbola destek veren Teknosa ile yayıncı kuruluş D Spor’a teşekkur ediyorum” acıklamasında bulundu. Bornova Belediyesi Yardımcı Antrenoru Mert İldeş, “Teknosa Turkiye Kupası’nda mucadele edecek olan tum takımlara başarılar diliyorum. Herhangi bir sakatlık ve sağlık problemi olmaması en buyuk dileğimiz. İlk gun karşılaşacağımız rakibimizin gucunu biliyoruz. Umarım her şey yolunda gider” dedi. Banvit Genel Menajeri Turgay Cataloluk, “Bu yıl Teknosa Turkiye Kupası’na baktığımızda gecen senelerde olduğu gibi zevkli cekişmeli ve surprizlere acık olacak.Bizim ilk gunku rakibimiz Efes Pilsen cok guclu bir takım olmasının yanında son şampiyon olma ozelliğini taşıyor. Ama biz de oynadığımız basketbolla dikkat cekiyoruz. Tum takımlara başarılar diliyorum” ifadesini kullandı. Fenerbahce Ulker Şube Direktoru Nedim Karakaş, “Kupa macları sadece ulkemizde değil diğer ulkelerde de eleme sisteminde oynandığı surece suprizlere acık olacaktır. Elbette kimin kupayı kazanacağı belli değil. Ama biz kupayı almaya geldik” dedi. Fenerbahce Ulker Başantrenoru Bogdan Tanjevic, “Bu maclar telafisi olmayan karşılaşmalar. Kupa macları her zaman zorlu gececektir. Buraya gelen diğer yedi rakibimiz de kupayı kazamaya geldiler. Rakibimize karşı kaybettiğimiz macı unutmadık. Omer Aşık ve Serhat Cetin sakatlıkları nedeniyle aramızda değiller. Tum sporculara sakatlıklardan uzak bir turnuva diliyorum” acıklamasında bulundu. Efes Pilsen Başantrenoru Ergin Ataman, “Teknosa Turkiye Kupası Adana’da basketbolseverler ve sporseverler icin cok buyuk bir şans olacaktır. Biz buraya son şampiyon olarak geldik. Zorlu bir turnuva olacağını duşunuyorum. Banvit Beko Basketbol Ligi’nde bu yıl en iyi cıkış yapan takım. Ust uste kazandıkları Fenerbahce Ulker ve Galatasaray Cafe Crown maclarında da bunu gosterdiler. Biz favori gozuksek de her turlu sonucun acık olduğunu duşunuyorum. Banvit takımına da başarılar diliyorum” diye konuştu. http://www.basketbolhaber.com/erkekl...m-basladi.html __________________