|► Nicevic: Şampiyonluk İnancım Yuksek ◄| [BASKETBOL TİMİ]
Basketbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- |► Nicevic: Şampiyonluk İnancım Yuksek ◄| [BASKETBOL TİMİ]
-
16-10-2019, 03:35:22Kayıtlı ÜyeBEKO Basketbol Ligi'nde yeni sezon oncesi iddialı bir kadro kuran Beşiktaş Cola Turka'nın yeni transferi Hırvat Sandro Nicevic, Turkiye'de Beşiktaş, Fenerbahce ve Galatasaray takımları arasındaki rekabeti bildiğini soyledi. Nicevic, kulubun aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nde yer alan roportajında, Ligi uzun zamandan beri bildiğini belirterek, ''Burada 'Uc Buyukler'in cekişme halinde olduğunu biliyorum'' dedi. Bircok dostunun Turkiye'de yıllarca forma giydiğini vurgulayan yeni transfer, ''Turk takımları Avrupa'da mucadele ettiği icin onları takip etme şansına sahip oldum. Burada 'Uc Buyukler'in cekişme halinde olduğunu biliyorum. Hatta Efes Pilsen ve Ulkerspor'dan once onları oğrendim. Beşiktaş'ın da bu anlamda ne kadar buyuk bir camia olduğunun uzun yıllardır farkındayım. Turk basketbolunu da kaliteli ve guclu buluyorum. Zaten milli takımın başarıları ve NBA'de oynayan oyuncular bunun en buyuk kanıtı'' şeklinde konuştu. Beşiktaş Cola Turka'ya transfer olmasının en buyuk nedeninin antrenor Ergin Ataman olduğunu kaydeden Nicevic, ''Ergin Ataman ile onceden tanışıklığım yoktu. Ancak Avrupa'da yakaladığı başarıları biliyordum. Turkiye'de hedefimiz cok buyuk. Ligde şampiyonluğa oynayacağız ve mutlu sona olan inancım cok yuksek. ULEB Cup'ta da oncelikli hedefimiz ilk 8'e girebilmek. Bu bile bizim icin onemli bir başarı olacaktır. Bunu yakaladığımız takdirde, hedefimizi final olarak belirleyip calışmalarımıza bu yonde devam edeceğiz'' diye konuştu. __________________