212 streetball turnuvası
Basketbol0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- 212 streetball turnuvası
-
16-10-2019, 03:33:18Kayıtlı Üye8 Mayıs'ta İkitelli 212 İstanbul Alışveriş Merkezi'nin duzenlediği streetball turnuvasi icin başvurular başlamıştır.Turnva kuralları şu şekildedir; -Takımlar 3+1 şeklinde oluşacaktır -Her takımın kendine ait bir ismi ve kaptanı olacaktır -Turnuvada maclar yaş kategorilerine gore ayrılacaktır.Bu gruplar 1998-1999-2000 doğumlular ( Minik Grup ) 1995-1996-1997 doğumlular ( Yıldız Grup ) 1994-......- 1986 doğumlular ( buyuk grup ) -Katılım ucreti yoktur. -Her katılan oyuncuya forma ucretsiz olarak verilecektir -Maclar İkitelli 212 İstanbul Alışveriş Merkezi'nde yapılacaktır. -Turnuvaya katılmak isteyen sporcular aşağıdaki adrese ben turnuvaya katılmak istiyorum diye mail atmaları gerekmektedir.Daha sonra kendilerine gonderilecek olan başvuru formunu doldurup geri gondermeleri gerekmektedir. e-mail : [email protected] bu adrese mail atmanız gereken mail şu şekildedir. Adı Soyadı : Cep Tel : e-mail : Doğum yılı : Turnuvaya katılmak istiyorum. __________________