|► Hidayet: Milli Forma Gurur Verir ◄|
Basketbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- |► Hidayet: Milli Forma Gurur Verir ◄|
-
16-10-2019, 03:29:55Kayıtlı ÜyeNBA takımlarından Orlando Magic'in oyuncusu Hidayet Turkoğlu, milli takım forması giymenin kendisi icin gurur kaynağı olduğunu soyledi. İnternational Hospital'da sağlık kontrolunden gecen Hidayet, yaptığı acıklamada, ''Milli formayı giymek benim icin her zaman gurur vericidir. Yeniden milli formayı giyeceğim icin cok heyecanlıyım. ABD'de bulunduğum surede sabahları erken kalkıp maclarımızı izleyen Turk insanının onune yeniden cıkma fırsatı geldi. Bizleri daha yakından izleme şansları var. Bunun heyecanını ben de yaşıyorum'' dedi. Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olarak olimpiyatlara katılma vizesi almak istediklerini anlatan Hidayet, ''Takım olarak en iyi şekilde calışmalarımıza başlayacağız. Bu senenin onemini herkes biliyor. Avrupa Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanmalıyız. İspanya'da elimizden gelenin en iyisini yapıp, Turkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şampiyonada iyi bir derece elde edip olimpiyat vizesi almak istiyoruz'' diye konuştu. __________________