Lubnan Antrenoru Tab Baldwin, Yeni Zelanda macı sonrası kendileri icin zor gunlerden biri olduğunu soyledi.. Tab Baldwin, kendileri icin zor gunlerden biri olduğunu belirterek, sozlerini şoyle surdurdu: ''Uzerimizde yoğun bir baskı vardı. Yeni Zelanda maca makine gibi hazırlanmıştı. Savunma ve hucum anlamında muhteşemlerdi. Bizim oyun sitemi olarak yapabileceğimiz bir şey yoktu. Takım ruhunda problemler yaşadık. Onlar hicbir zaman macı bırakmadılar. Daha once oynadıkları Litvanya ve İspanya maclarında da rekabetci davranmışlardı, onları kutluyorum.'' Baldwin, bir soru uzerine, Yeni Zelandalı olduğunu hatırlattı ve dolayısıyla Yeni Zelanda ulusal marşına eşlik edebileceğini belirterek, ''Lubnan marşını bilsem ona da eşlik edebilirdim. Taraftarlar da etkiliydi, onlara eşlik edebilirdim'' diye konuştu. Lubnanlı oyuncu Rony Fahed ise Yeni Zelanda'nın maca daha iyi hazırlandığını gorduklerini, ozellikle ribaunlarda iyi olan rakiplerine yetişemediklerini belirterek, uzgun olduklarını soyledi. Ajansspor __________________