Blatt: ''Bu turnuva benim icin cok onemli''
Basketbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Blatt: ''Bu turnuva benim icin cok onemli''
-
16-10-2019, 03:26:48Kayıtlı Üye2010 Dunya Basketbol Şampiyonası C Grubu'nda Fildişi Sahili'ni yenen Rusya'nın antrenoru David Blatt, bu şampiyonanın Rusya ile katıldığı son turnuva olduğunu, bu nedenle kendisi icin buyuk onem taşıdığını soyledi. Blatt, karşılaşma sonrası yaptığı acıklamada, rakip takımın antrenoru Dessarzin'i kutladı. Dessarzin'in takımıyla cok iyi bir iş başardığını belirten Blatt, ''Klas ve basketbol hakkında cok iyi bilgisi olan bir antrenor ve takımı bugun cok iyi oynadı'' dedi. Mac sonunda duygusal bir konuşma yapan Blatt, şunları kaydetti: ''Bu Rusya ile katıldığım son turnuva, o nedenle benim icin onemi buyuk. Mucadeleyi bırakmayan oyuncularımla gurur duyuyorum. Takımımız eskisi kadar guclu değil. Asıl oyuncularımızdan coğu burada değil. Buradakilerin en iyisi de sakatlığı nedeniyle oynayamıyor. Oyuncularımla mucadelelerinden dolayı gurur duyuyorum. Madalya kazanacak bir takımımız yok, ama savaşacak ve evde izleyenleri gururlandıracak bir takımımız var. Bence bu şampiyona olimpiyatlardan daha iyi. Cunku daha fazla takım ve daha fazla tarz var. Gelmeyen oyuncularımız adına uzuluyorum, cok şey kacırdılar. Turnuvanın geri kalanında da elimizden geldiğince mucadele etmeye devam edeceğiz. Burada mukemmel bir ortam var. Turkiye'nin ev sahipliği mukemmel.'' Rus oyuncu Timofey Mozgov da kendileri icin zorlu bir karşılaşma olduğunu belirterek, ''Bu karşılaşma icin hazırdık ve bugun cok iyi bir takım oyunu ortaya koyduk'' diye konuştu. Ajansspor __________________