BEKO Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahce Ulker'e 4-0 yenilerek şampiyonluğu rakibine kaptıran Efes Pilsen'de, genel menajer Engin Ozerhun, antrenor Oktay Mahmuti ile anlaşarak yollarını ayırdıklarını soyledi.
BEKO Basketbol Ligi'nin guclu ekiplerinden Efes Pilsen, antrenor Oktay Mahmuti ile yollarını ayırdı. Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Ozerhun, Oktay Mahmuti'nin Efes Pilsen'e buyuk hizmetlerde bulunduğunu belirterek, ''Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkur ederiz'' dedi. Antrenor Oktay Mahmuti ise bu ayrılığın işin dinamizmi acısından Efes Pilsen ust yonetiminin verdiği bir karar olduğunu ifade ederek, ''Buyuk bir kulubun parcası olmak guzel bir şeydir. Soylu bir basketbol ailesinin parcası olmak bir ayrıcalıktır. Ben bu ayrıcalığı yaşadığım icin şeref duyuyorum. Herkese teşekkur ediyorum'' diye konuştu. 9 KUPA KAZANDIRDI
1992-93 sezonunda Efes Pilsen'de yardımcı antrenor olarak goreve başlayan Oktay Mahmuti, 2001 yılının şubat ayında Ergin Ataman'ın ayrılmasının ardından baş antrenorluğe getirildi. Efes Pilsen, Oktay Mahmuti ile 4 lig, 4 Turkiye Kupası, 1 de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı muzesine goturdu. Ote yandan antrenor Oktay Mahmuti, Efes Pilsen'in başında Avrupa kupalarında cıktığı 138 macta, 86 galibiyet, 52 yenilgi gordu. __________________
|► Efes'te Mahmuti Donemi Bitti ! ◄|
Basketbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- |► Efes'te Mahmuti Donemi Bitti ! ◄|