|► "David Blatt" Paylaşılamıyor ! ◄|
Basketbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- |► "David Blatt" Paylaşılamıyor ! ◄|
-
16-10-2019, 03:23:27Kayıtlı Üyeİtalya Basketbol Ligi takımlarından Benetton Treviso'dan ayrılacağnı acıklayan başarılı antrenoru David Blatt'a, Rusya ve NBA takımları teklifte bulundu. Benetton Treviso'dan ayrılacağını acıklayan antrenor David Blatt, bircok takımın transfer listesinde ilk sırada yer alıyor. Rusya'nın Dinamo Moskova Kulubu'nun teklifini değerlendiren Blatt'a, NBA takımlarından da teklifler geldiği belirtiliyor. Dinamo Moskova Genel Menajeri Gennady Drozdov Blatt’a cok iyi bir teklif yaptıklarını soyleyerek, "Blatt'a mukemmel bir sozleşme onerdik. Bize, sozleşmenin tum şartlarının kendisini oldukca memnun ettiği, ancak duşunmek icin zamana ihtiyacı olduğunu soyledi" diye konuştu. Konu ile ilgili Sovetsky Sport'a acıklamalarda bulunana başarılı teknik adam ise, "Dinamo Moskova bana gercekten cok iyi bir sozleşme onerdi. Finansal acıdan cok iyi bir anlaşma ancak bu işin benim icin uygun olduğundan tam olarak emin değilim. Bir cok teklif alıyorum. NBA’den de teklifler aldım. Butun bunların yanında Benetton da ayrılmamı istemiyor. Bu yuzden de her şeyi tartıp ne yapacağıma karar verebilmek icin zamana ihtiyacım var" şeklinde konuştu. Vereceği kararda ailesinin de buyuk rol oynayacağını ifade eden Blatt, "Karım ve cocuğum var. Vereceğim kararda, onların da durumunu duşunmek zorundayım. Rusya’dan gelen teklif cok cazip. Ancak Rusya’daki hayat ve cocuğumun alacağı eğitimin istediğim gibi olacağını duşunmuyorum" dedi. __________________