Fenerbahce Ulker Antrenoru Aydın Ors, Efes Pilsen'i yendikleri BEKO Basketbol Ligi final serisi 3. macından sonra yaptığı acıklamada, ''Şampiyonluğa cok yaklaştığımızı soyleyebilirim'' dedi.
BEKO Basketbol Ligi play-off final serisinin 3. macında Efes Pilsen'i 78-66 yenerek, 3-0 one gecen Fenerbahce Ulker'de, antrenor Aydın Ors, şampiyonluğa yaklaştıklarını soyledi. Ors, mac sonrası duzenlenen basın toplantısında, zorlu seride 3-0 one gecme başarısını gosterdiklerini belirterek, ''Geride olduğumuz anlarda savunmayı oturtarak, dengeyi sağladık. Sonra hakimiyeti ele gecirdik. Ribauntlarda bir denge var, ama rakibimizin daha fazla top kaybı yapması, ustunluğu bize getirdi'' dedi. Hayatın surprizlerle dolu olduğunu kaydeden tecrubeli calıştırıcı, ''Biz cuma gunu Efes Pilsen karşısına, surprize izin vermemek icin cıkacağız. Şampiyonluğa cok yaklaştığımızı soyleyebilirim. Oyuncularda bu kararlılık ve inanc olduğu takdirde yenilmeyeceğimize inanıyorum'' diye konuştu. Sarı-lacivertli takımın başarılı oyun kurucusu Mrsic de cuma gunu seriyi bitirmeyi amacladıklarını vurgulayarak, ''İnşallah taraftarımızla kupayı kaldırırız. İlk şampiyonluğu yaşamak beni heyecanlandırıyor ve gururlandırıyor'' dedi. Efes Pilsen Antrenoru Oktay Mahmuti ise mac sonrası, 'Fenerbahce'yi kutluyorum'' demekle yetindi. MACTAN NOTLAR
Karşılaşmayı Fenerbahce Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve Ali Koc da izledi. Efes Pilsen, evsahibi olduğu serinin 3. macında, rakip takım taraftarlarına kontenjan uygulamadı. Fenerbahce Ulker taraftarları, Efes Pilsenlilere oranla maca daha fazla ilgi gosterirken, yaklaşık 7 bin sarı-lacivertli taraftar, salonda takımlarını destekledi. Sayıları ve ribauntlarıyla takımına buyuk katkı yapan Fenerbahce Ulkerli Mirsad, mac sırasındaki hareketleriyle de taraftarların coşkusunu arttırdı. Fenerbahce Ulker taraftarları, takımlarının seride 3-0 one gecmesinden sonra şampiyonluk şarkıları soylerken, kulup başkanı Aziz Yıldırım lehine tezahuratta bulundular. __________________
|► Ors: Şampiyonluğa Yaklaştık ◄|
Basketbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Basketbol
- |► Ors: Şampiyonluğa Yaklaştık ◄|