Beko Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahce Ulker'in antrenoru Aydın Ors, ani bi kararla gorevinden istifa ettiğini acıkladı.
Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahce Ulker'i şampiyonluğa taşıyan ve sarı-lacivertli kulubun kuruluşunun 100. yılında camiaya buyuk bir başarı hediye eden antrenor Aydın Ors, gorevinden ayrıldığını acıkladı. Antrenor Aydın Ors, yazılı yaptığı acıklamada, ''Başkan Aziz Yıldırım ve yonetim kurulumuzun onumuzdeki sezonla ilgili basketbol takımında yapmayı planladığı yeni organizasyon ve yapılanma nedeniyle kendi durumumu yeniden gozden gecirerek 3 yıldır onurla surdurduğum Fenerbahce Ulker Basketbol Takımı antrenorluğunden ayrılma kararı almış bulunmaktayım'' dedi. Kolay olmayan bu kararı buyuk bir uzuntuyle aldığını ifade eden Aydın Ors, ''Fakat kulubumuzun 100. yılında şampiyon olmuş takımın antrenoru olarak gorevini yapmış olan insanın huzuru icinde olduğumu belirtmek isterim'' diye konuştu. Ors, 100. yılda şampiyon olan bir takımın antrenoru olduğu icin kendisini cok şanslı hissettiğini belirttiği acıklamasında, ''Bu mutluluğu benimle paylaşan, yardımcı olan herkese minnettar olduğumu ifade ediyorum. Calıştığım 3 sezon boyunca her turlu desteği benden esirgemeyen Başkan Yıldırım ve yonetim kurulumuza, 100. yılda şampiyon olmak icin butun yıl yoğun bir şekilde calışan ve buyuk bir final performansıyla bunu net bir şekilde gercekleştiren oyuncu kardeşlerime, gece gunduz demeden benimle birlikte calışan idari ve teknik heyetteki vefakar mesai arkadaşlarıma, maddi ve manevi destekleri icin Ulker Grubu'na, bizi bircok macta muthiş bir şekilde motive eden muhteşem ve centilmen seyircilerimize ve nihayet ilgilerini bizden eksik etmeyen medya dunyasına sonsuz teşekkur ederim. İyi bir Fenerbahce taraftarı olarak kulubumuzun bu yıl olduğu gibi gelecek yıllarda da şampiyon olmasını gonulden diliyor, butun camiamıza selam ve sevgilerimi yollayarak 'Hoşcakalın' diyorum'' goruşlerine yer verdi. __________________
|► Aydın Ors İstifa Etti ! ◄|
Basketbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Basketbol
- |► Aydın Ors İstifa Etti ! ◄|