|► Kerem Tunceri: Milli Formayı Hak Ettiğimi Duşunuyordum ◄|
Basketbol0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- |► Kerem Tunceri: Milli Formayı Hak Ettiğimi Duşunuyordum ◄|
-
16-10-2019, 03:13:41Kayıtlı ÜyeAvrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası icin Milli Takımlar Antrenoru Bogdan Tanjevic tarafından A Milli Takım aday kadrosuna alınmayan Real Madrid'de oynayan Kerem Tunceri, ''uzgun olduğunu'' soyledi. Kerem, Tanjevic'in kararına saygı duyup, yorum yapmak istemediğini belirtse de, ''Tabii ki milli takıma tekrardan cağırılmak isterdim. Ben bunu hak ettiğimi duşunuyorum. Ama demek ki daha fazla calışmak gerekiyormuş. Yine de Real Madrid formasıyla İspanyol liginde ve ULEB Kupası'nı kazandığımızda en iyi şekilde Turkiye'yi temsil ettiğime inanıyorum'' dedi. Tanjevic'in, ''2010'daki Dunya Kupası'nda 31 yaşında olacak olmasından dolayı programına girmediği'' gerekcesiyle kendisini milli takıma almamayı tercih etmesiyle ilgili de Kerem, ''Şu anda 28 yaşındayım ve kariyer acısından da en uygun bir yaşta bulunuyorum. Ayrıca şu andaki performansım 31 yaşında da aynı olcaktır. Fakat ben polemik yapmak istemiyorum, sadece milli takıma giremediğim icin uzgunum o kadar'' diye konuştu. Kerem Tunceri, İspanya 1. Basketbol Ligi'nde play-off final serisinde Winterthur Barcelona'ya karşı 2-0'lık ustunluk elde eden Real Madrid'in şampiyonluğa cok yaklaşmış olmasıyla ilgili de, ''Henuz her şey bitmiş değil. Şampiyonluk icin bir mac daha kazanmamız gerekiyor. Avantajlı durumdayız ama Barcelona artık evinde oynayacak. Biz ilk iki macta cokta iyi oynamadık. Bu yuzden iyi savunma ve daha iyi hucum yapmamız gerekiyor. Henuz şampiyon değiliz ama olursak, İspanya'da lig kupasını kazanan ilk Turk olacak olmam bana heyecan veriyor'' şeklinde konuştu. Ote yandan, teklifler almasına rağmen Real Madrid ile sozleşmesinin bulunduğunu ve burada kalmak istediğini de belirten Turk basketbolcu, Avrupa'daki ilk tecrubesi olan İspanyol ligindeki ilk sezonunun bir bolumunun adaptasyon olarak gectiğini, gelecek yıl daha iyi bir performans sergileyeceğine inandığını soyledi. __________________