Demirel'den F.Bahce'ye destek! Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Beko Basketbol Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahce Ulker'i şampiyonluğundan dolayı kutladı. Demirel, federasyonun resmi internet sitesinde yer alan acıklamasında, Fenerbahce Ulker'i şampiyonluğundan dolayı kutlarken, ''Fenerbahce Ulker'i Avrupa şampiyonu olarak da gormek istiyoruz'' dedi. Beko Basketbol Ligi'nin bu sezon buyuk cekişmeye sahne olduğunu kaydeden Turgay Demirel, ''Ligimiz, Beko Basketbol Ligi adı altında oynandı. Sezon boyunca buyuk cekişme yaşandı. Play-off final serisi 4-0 bitmesine rağmen cok guzel ve cekişmeli maclar izledik. Final serisindeki 4 karşılaşma da şolen havasında gecti. Fenerbahce ve Ulker camiasını kutluyorum. Bu beraberliğin daha ilk senesinde boyle bir netice vermesi onumuzdeki yıllar icin de cok olumlu anlamlar iceriyor'' diye konuştu. Başkan Demirel, Fenerbahce Ulker'in Avrupa'da başarılar kazanmasını dilediğini ifade ederek, şunları soyledi: ''Fenerbahce Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım'ın soz verdiği gibi, kendi yapacakları 12 bin kişilik salonun acılış senesinde bunu başarmalarını diliyorum. Butun antrenorleri, teknik kadroyu, sporcuları, idarecileri, yoneticileri ile taraftarları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.'' __________________