Ataman Beşiktaş yolunda
Basketbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Ataman Beşiktaş yolunda
-
16-10-2019, 03:05:46Kayıtlı ÜyeBeko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, antrenorluk konusunda Ergin Ataman ile anlaşma yolunda. Siyah-beyazlı takımla goruşmelerini surduren Ergin Ataman, Beşiktaş Cola Turka'ya yakın olduğunu soyledi. Ataman, AA muhabirine yaptığı acıklamada, Beşiktaş Cola Turka ile goruşmelerin devam ettiğini belirterek, ''Ozel nedenlerden dolayı İstanbul'da calışmak istiyorum. Beşiktaş Cola Turka'ya anlaşma konusunda yakınım'' dedi. Goruşmelerin olumlu gectiğini dile getiren tecrubeli calıştırıcı, şunları soyledi: ''Benim yurt dışı alternatifim de var. İsrail'in Maccabi Tel Aviv Kulubu'nun teklifi bulunuyor. Beşiktaş Cola Turka ile yaptığım goruşmenin sonucu hafta sonuna kadar belli olur. Benden ziyade Beşiktaş Kulubu'nun bakış acısı onemli. Basketbola yapacağı yatırım onemli. Ortada bir Fenerbahce Ulker gerceği var. Ancak ona rakip olacak bir oluşumun icinde yer alırım.'' İyi bir kadrodan ziyade şampiyonluğa ortak olacak yapının oluşturulması gerektiğini vurgulayan Ataman, ''Beşiktaş Cola Turka'nın pozitif yaklaşımı var. Fenerbahce Ulker'e kafa tutacak bir yapı istiyorum. Aynı butce olması gerekmez. Fenerbahce Ulker'in ekstra butcesi var, ama bu takımı zorlayacak oluşum olabilir'' diye konuştu. 04.06.2007 Kaynak : AA __________________