Grubumuzun Kolay Olmadığını Duşunuyorum
Basketbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Grubumuzun Kolay Olmadığını Duşunuyorum
-
16-10-2019, 02:48:55Kayıtlı ÜyeTurkish Airlines Euroleague’de C Grubu’nda Real Madrid, Maccabi Electra Tel Aviv, Partizan Belgrad ve Emporio Armani ile eşleşen Anadolu Efes’te antrenor Ufuk Sarıca zorlu bir gruba duştuklerini soyledi. Anadolu Efes’in genc antrenoru Ufuk Sarıca, şimdilik butun takımların oluşum aşamasında olduğunu belirterek, ”Yorumlarımız kağıt ustunde kalacaktır. Şu an icin isimler uzerinden konuşabiliriz. Dorduncu torbadan girdiğimiz icin biraz daha guclu takımları cekme ihtimalimiz vardı. Beşinci torbadan Emporio Armani geldi. Yaptıkları yatırımlarla guclendiler. Bu da grubu daha guclu hale getirdi. Grubumuzun kolay olmadığını duşunuyorum” dedi. Sarıca, henuz kendi takımlarının kadrosunun da netleşmediğine dikkati cekerek, ”Butun yorumlar kağıt ustunde kalıyor. Grubumuzda cok değerli ve guclu takımlar var. Grup ne kadar kolay olabilirdi o da soru işareti’ diye konuştu. Lacivert-Beyazlı takımın tecrubeli oyuncusu Kerem Gonlum ise rakiplerin kendilerine gore olduğunu dile getirdi. Kerem Gonlum, rakiplerin dişlerine gore olduğunu vurgulayarak, ”Grubu lider olarak bitirmemiz acısından şanslıyız. Dortlu finalin bu sezon İstanbul’da olması hem Turk basketbolu icin, hem de bizim icin cok onemli. Transferler yapılmaya başlandı. Kulubun ismi de değişti. Gecen sene bu nedenle cok sıkıntılar yaşadık. Başkanımız da dortlu finalin burada olduğunu bildiği icin yatırımlara devam etti. Grubu lider olarak bitirmemiz gerektiğini duşunuyorum. Lider olarak da bitireceğiz” değerlendirmesinde bulundu. basketbolhaber __________________