Başlık Bulamadım Okul Takımı Diyelim.
Basketbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Basketbol
- Başlık Bulamadım Okul Takımı Diyelim.
-
16-10-2019, 02:39:23Kayıtlı ÜyeArkdaşlar Gecen Gun Okul Basketbol Takımının Secmeleri Vardı Bende Gittim Hoca Turnike Attırdı İyi Olanları Ve Eski Takımdan Olanları Bi Kenara Cekti Biz Kaldık 10 Kişi Filan Hoca 5 e 5 Mac Yaptırdı Sonra Mactan Sonra Hoca 4 Kişi Gosterdi Aralarında Bende Vardım Sizi Boşluk Olduğunda Alacam Cunku Geleceklerde Vardır Dedi ve 1997 Doğumlu Olanlardan Kurmayı Duşunuyorum Dedi Bende 1997 Doğumluyum Sonra Dağıldık Hoca Diğerleriyle Antremana Devam Etti Ertesi Gun Hocayı Gordum Hocam Bana Bi Şans Daha Verirmisiniz Dedim Veririm Dedi Babamın Mesleğini Sordu Sonra Dedi Ben Hafta Sonu Ucretli Takımım Var Dedi Oraya Gel Dedi Ben Gelemeyeceğimi Soyledim Sonra Dedi Tmm Sen O Zaman Bi Antremanlara Gel Dedi Bende Ne Zaqmandır Soruyordum Secmeleri ve Sorunca Hırslımı Dedi Yoksa Bişimi Gordude Cağırdı Pek Bilmiyorum :S Neyse Salı Akşamı Antreman Var Ben Turnike Atmayı Pek Beceremiyorum Kendimi Sizce Nasıl Geliştireyim Hocanın Gozune Naısl Girerim Forumda Turnike Atma İle İlgili Video Varmı Şimdiden Teşekkurler. __________________