Basketbol Filmleri
Basketbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Basketbol Filmleri
-
16-10-2019, 02:38:24Kayıtlı ÜyeArkadaşlar yeri burası mı film konusu mu bilemedim ama bura daha uygun olur die duşundum...burdan gusel basket filmlerini paylaşalım.ilginc bi konu olsun ilk film benden: Coach Carter Yonetmen Thomas Carter Senaryo Mark Schwahn John Gatins Goruntu Yonetmeni Sharon Meir Muzik Trevor Rabin Yapım 2005 Amerikan Yapımı 136 dakika Turu Dram Oyuncular-Karakterler Samuel L. Jackson Koc Ken Carter Rob Brown Kenyon Stone Robert Richard Damien Carter Rick Gonzalez Timo Cruz Nana Gbewonyo Junior Battle Konu : Eskiden başarılı bir basketbol oyuncusu olan Ken Carter, mezun olduğu Richmond Lisesinden gelen kocluk teklifini kabul eder. Koc Carter oyuncularının sahada kazananlar olmasının yanında, sınıflarında da cok başarılı olmalarını istemektedir. Bundan dolayı tum oyuncularını, ortalamalarını 2.3'un uzerinde tutacaklarına, sınıfta en on sırada oturacaklarına ve tum derslere gireceklerine dair bir sozleşme imzalamaya zorlar. İş disipline geldiği zaman koc Carter tamamen acımasızdır, kondisyonun ve defansın her zaman hucumdan onemli olduğunu savunmuş ve takımını da bu yonde calıştırmaya başlamıştır. Programı işlemiştir, takım sezona muthiş bir başlangıc yapmış ve her şey cok iyi gitmektedir. Ta ki oyuncuların akademik ilerleme raporları gelinceye dek... Bizzat izledim Tavsiye Ederim... __________________