Telekom'a Ozel Ucak
Basketbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Basketbol
- Telekom'a Ozel Ucak
-
16-10-2019, 02:30:42Kayıtlı ÜyeTurkiye ve Avrupa'da zirvede bulunan Turk Telekom Basketbol takımı icin arka arkaya gelen maclar nedeniyle ozel ucak kiralandı.Beko Basketbol Ligi ve Eurocup G Gurubu'nda lider durumda bulunan Turk Telekom, arka arkaya gelen maclara zamanında yetişmenin formulunu ozel ucak kiralayarak buldu. Turk Telekom, Eurocup G Gurubu'nun son macında Rusya'da Ural Great takımıyla oynayacağı maca ozel ucakla gidecek. Turk Telekom, gecen hafta icinde CSKA Sofya ile deplasmanda oynadığı macın ardından sis yuzunden Sofya havalimanında mahsur kalmış ve İstanbul'a otobusle donmuştu. İstanbul'a otobusle gelen Turk Telekom, bu sefer ligde oynayacağı Mersin Buyukşehir Belediyespor macı icin uyumadan ucakla Adana'ya oradan da kara yoluyla Mersin'e gecmek zorunda kalmıştı. İki kulvarda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Turk Telekom'da yonetim, oyunculara farklı bir prim verdi ve buyuk yorgunluğa yol acan yolculuklar icin ozel ucak kiraladı. Basketbolculara değişik bir odul vermeyi duşunduklerini ve ozel bir ucak kiraladıklarını belirten Turk Telekom Basketbol Şubesi Sorumlusu ve Yonetim Kurulu Basın Sozcusu Ersin Eroğlu, şoyle konuştu: "Ozel ucak tutarak sporcularımızın biraz daha rahat etmelerini ve dinlenmelerini sağlamaya calıştık. Onların sahadaki buyuk gayretlerine Turk Telekom AŞ. ve kulup yonetim kurulu olarak bizlerde bu şekilde ortak olmayı duşunduk. Dort gun surecek zorlu ve uzun Sibirya-Rusya yolculuğunu iki gune indirdik. Lig ve Avrupa maratonunda sporcular, antrenorler, idareciler herkes ustune duşen vazifeyi yapıyor. Cok onemli bir uyum sağladık. Herkes birbirine inanıyor, guveniyor. Başarının peşinden cok buyuk bir arzuyla koşuyoruz." Ozelleştirmenin ardından spora buyuk onem veren şirket yonetiminin desteğiyle daha buyuk başarılara imza atacaklarını iddia eden Ersin Eroğlu, Ural Great'ı da evinde yeneceklerini, Eurocup'da guruptan lider olarak cıkacaklarını soyledi. Ankaralıların desteğiyle hem Avrupa hem lig hem de Tadım Turkiye Kupası'nda başarıdan başarıya koşacaklarını anlatan Eroğlu, "Turk Telekomspor, Ankara'nın gururu olmaya devam edecek" diye konuştu. __________________