Hedefleri Buyuk[PDT®]
Basketbol0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Hedefleri Buyuk[PDT®]
-
16-10-2019, 02:29:35Kayıtlı ÜyeHedefleri Buyuk Cuma, 09 Mart 2007 09:45 Climamio Bologna’nın Turk Coach’u Ergin Ataman, “Orta sıralardaki takımı sezon sonunda şampiyon yapacağım” dedi. İtalya’da cok mutlu Turk basketbolunun İtalya’daki temsilcilerinden antrenor Ergin Ataman, “Hedefimde hem lig, hem de Avrupa Ligi’nde şampiyon olmak var” dedi. İtalya’da basketbolun cok sevildiğinin altını cizen başarılı teknik adam, “İtalya’ya cok alıştım. Onemli sayılabilecek hicbir sıkıntı yaşamıyorum. İnsanların bana yaklaşımları, tavırları oldukca olumlu. Tek ozlediğim şey ulkem. Bu sezon calıştırdığım takım İtalya liginde orta sıralarda. Ancak ben bu takımla şampiyon olmak, gelecek yıl da Avrupa’da zirveye cıkmak istiyorum” dedi. Turk oyuncu alacak Turkiye Basketbol Ligi’ndeki kalitenin iyi seviyede olduğunun altını cizen Ataman, ozellikle milli takımın başarısının Turk basketbolunun gelişmesi acısından onemli olduğunu belirterek, “Ben yeni takımımın kadrosuna sezon başında Ender Aslan’ı dahil etmek istedim, ancak İspanyol ekibi Tau Ceramica elini cabuk tutup Olimpia takımında oynayan Ender’i transfer ettiler. Onumuzdeki yıl Turkiye’den İtalya Ligi’nde benimle birlikte mucadele edecek birkac oyuncu almayı duşunuyorum” diye konuştu. __________________