"Yeni yuzleri Milli Takım'a kazandırıyoruz"
Basketbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- "Yeni yuzleri Milli Takım'a kazandırıyoruz"
-
16-10-2019, 02:26:39Kayıtlı ÜyeA Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenoru Bogdan Tanjevic, Almanya karşısında alınan galibiyetin cok onemli olduğunu soyledi. Abdi İpekci Spor Salonu'nda oynanan adidas Cup 2012 final macı sonrasında basın toplantısı duzenleyen Bogdan Tanjevic, Almanya Milli takımı gibi kendilerinin de yeni bir takım kurmaya calıştıklarını vurgulayarak, "Almanlara karşı en son ne zaman kazandığımızı pek hatırlamıyorum. Benim icin guzel bir galibiyet oldu" dedi. İki takımın da basit ve benzer bir basketbol oynadığını vurgulayan Tanjevic, "Alman Milli Takımı Başantrenoru Pesic, benim oyuncumdu. Yeni bir Alman Milli Takımı inşa ediyor. Aslına bakarsanız bizim de yaptığımız şey aynısı. Bir yandan Avrupa Şampiyonası Elemelerine hazırlanırken, bir yandan da yeni yuzleri A Milli Takım'a kazandırmaya calışıyoruz. Macın son anlarında genc iki oyun kurucumuzun doğru zamanda, işlerin kotuye gittiği anda direnc gostererek, macı kazandırmaları cok onemliydi. İnşallah onumuzdeki hafta bir kez daha Almanları yenmeyi başarırız" şeklinde konuştu. Turnuvanın en değerli oyuncusu secilen Semih Erden ise turnuva boyunca cok iyi mucadele ettiklerini belirterek, "Dun ve bugun oynadığımız maclar, hazırlık maclarıydı. Bu da bizim ne kadar istediğimizi, motive olduğumuzu ve takım oyunu oynadığımızı gosteriyor. Butun takım arkadaşlarımı kutluyorum. Cok iyi mucadele ettik" ifadelerini kullandı. sporx __________________