Cevher'in Kunter heyecanı
Basketbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Cevher'in Kunter heyecanı
-
16-10-2019, 02:18:21Kayıtlı ÜyeBeşiktaş Basketbol Takımı'nın deneyimli oyuncusu Cevher Ozer, başantrenor Erman Kunter ile ilk kez calışacağını belirterek, bunun icin heyecanlı olduğunu soyledi. Siyah-Beyazlı kulubun internet sitesine acıklamalarda bulunan Cevher, yorucu bir kamp donemi gecirdiklerini ifade ederek, takım arkadaşlarının birbirine uyum sağlamaya calıştığını kaydetti. Deneyimli oyuncu, siyah-beyazlı takımın yeni toplandığını belirterek, "Hazır gelen arkadaşlar var. Onlar icin daha hafif geciyor. Ben de yazın boş durmadım, calıştım, ama burada takımla birlikte antrenman yapmak daha başka oluyor. Oyuncular birbirine uyum sağlama surecinde. Keyifli ama yorucu bir kamp donemi geciriyoruz" şeklinde konuştu. Galatasaray Medical Park’ta bir sezon gecirdikten sonra tekrar Beşiktaş’a donen Cevher, siyah-beyazlı takımı cok iyi bildiğini dile getirerek,"Uyum sorunu yaşamadım. Bildiğim ortam, sevdiğim insanlar var. Hic sorun yaşamadım, hemen adapte oldum" dedi. "Erman Kunter ile calışacağım icin heyecanlıyım" Beşiktaş’ın yeni başantrenoru Erman Kunter ile ilk kez calışacağını hatırlatan Cevher Ozer, bunun icin heyecanlı olduğunu vurguladı. Kunter’in calışmayı cok seven bir antrenor olduğunun altını cizen Cevher, şunları soyledi: "Fransa’daki başarılarını saymaya gerek yok. Kendini ispatlamış bir kişi. Onunla ilk defa calışacağım icin biraz heyecanlıyım. Yavaş yavaş oyuncu olarak oyun sistemi hakkında kafamda bazı şeyler şekillenmeye başladı. Ben Beşiktaşlı birinin takımın başında olmasının onemli olduğunu duşunuyorum." Bolu’da kamp yapmanın doğru bir karar olduğunu kaydeden Cevher, kamp icin elverişli bir ortamın bulunduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Yurt dışındaki kamplarda kacınılmaz bir yol cilesi var. Tum takım bu kulfetten kurtulmuş oldu. Muhtemelen Turkiye’deki kamp yerleri yurt dışına gore kat kat daha ucuzdur. Bolu bana gore kamp icin doğru tercih. Burası cok guzel bir ortam, atletizm sahasına yuruyerek gidiyoruz, basketbol salonuna yuruyerek gidiyoruz, halter salonu zaten otelin icinde, kamp icin cok elverişli ve rahat bir ortam. Turk takımlarına burayı tavsiye ederim. Hem de Turkiye kazanmış olur." Fanatik __________________