Fenerbahce Ulker Erkek Basketbol Takımı Başantrenoru Simone Pianigiani, hazırlık surecinin kendilerini geliştirmek icin bir fırsat olduğunu belirtti. Fenerbahce Ulker Erkek Basketbol Takımı Başantrenoru Simone Pianigiani, hazırlık surecinin kendilerini geliştirmek icin bir fırsat olduğunu belirterek, "Adım adım sistemi inşa ediyoruz" dedi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya’da katıldığı Cagliari Turnuvası’ndaki son macında Rusya temsilcisi CSKA Moksova’yı dun akşam 70-65 yenen Fenerbahce Ulker’in yeni calıştırıcısı, takımının durumundan memnun olduğunu soyledi. Sarı-lacivertli kulubun internet sitesine acıklamalarda bulunan İtalyan başantrenor, "Bu hazırlık donemi kendimizi geliştirmek icin iyi bir fırsat oldu. Adım adım sistemi inşa ediyoruz. Mac sonucları şu aşamada onemli değil. Her gun gelişiyoruz ve bu nedenle de takımdan memnunum. Onemli olan da bu. İstanbul’a gelip tam takım olmayı bekliyorum. O zaman daha da verimli olacağız" ifadelerini kullandı. kaynak:fanatik __________________