Turk Telekom'un ABD'li oyuncusu Daniel Harris Brown, Beko Basketbol Ligi'nin hem Avrupa'da hem de dunyada en onemli liglerden biri olduğunu soyledi. Beko Basketbol Ligi takımlarından Turk Telekom'da forma giyen ABD'li Daniel Harris Brown, Turkiye Ligi'nin Avrupa'nın ve dunyanın en guclu liglerinden birisi olduğunu soyledi. Daniel Harris Brown, Turkiye'de daha once Galatasaray'da forma giydiğini hatırlattı. Brown, "Turkiye Ligi Avrupa'nın ve dunyanın en guclu liglerinden birisi. Bu lig aynı zamanda cok kaliteli oyuncuları barındırıyor. Aşina olduğum bu lige gelmek icin tereddut etmedim ve bu ulkeyi sectim" diye konuştu. Beko Basketbol Ligi'nin Avrupa'nın en sert ligi olduğuna dikkati ceken ABD'li basketbolcu, "Avrupa'nın bircok liginde oynadım. Turkiye gercekten Avrupa'nın en sert liglerinden bir tanesine sahip. Bu ligde forma giydiğim icin kendimi şanslı hissediyorum" değerlendirmesini yaptı. "KİMSEYİ ORNEK ALMIYORUM" Turk Telekomlu basketbolcu Brown, hem İstanbul, hem de Ankara'da yaşadığını ve her iki kenti de cok sevdiğini dile getirdi. Brown, "İstanbul cok harika bir şehir. Ankara da cok guzel. Ben bu iki şehirde forma giyme ve yaşama imkanı bulduğum icin kendimi şanslı hissediyorum" dedi. Spor hayatında ornek aldığı tek bir sporcu olmadığını anlatan Brown, "Ancak bircok sporcunun hayatlarını ve hikayelerini takip ediyorum. Bunlar hakkında bilgi ediniyor, onların sahip oldukları motivasyonlar, onların sahip oldukları azimler beni etkiliyor. Her birinden farklı şeyler kapmaya calışıyorum" diye konuştu. Ligde kimin şampiyon olacağıyla ilgilenmediğini belirten ABD'li oyuncu, "Konsantre olduğumuz şey ligde kimin şampiyon olacağından ziyade, takımımı play-off'a ulaştırabilmek ve gelebileceğimiz en iyi seviyeye gelebilmek" değerlendirmesini yaptı. Kaynak: ntvspor